Οι Unboxholics συγκέντρωσαν απίστευτο ποσό για τους πυρόπληκτους και αποθεώθηκαν

Οι Unboxholics συγκέντρωσαν απίστευτο ποσό για τους πυρόπληκτους και αποθεώθηκαν

Το Twitter αποθέωσε τους gamers για την κίνηση αυτή.

Θα έχεις παρατηρήσει ίσως μετά από πολλές παρόμοιες φάσεις, πως ο κόσμος είναι πάντα συσπειρωμένος και ενωμένος μπροστά σε μια καταστροφή. Και η Ελλάδα εδώ και μία εβδομάδα είναι αντιμέτωπη με μία πολύ σημαντική οικολογική κυρίως καταστροφή.

55 ενεργά μέτωπα πυρκαγιάς υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, με τη Βόρεια Αττική, τη Μάνη και την Εύβοια να είναι αντιμέτωπες με τον χειρότερό τους εφιάλτη. Ο κόσμος όμως μαζί όταν θέλει κάνει θαύματα, και αυτό συνέβη και το βράδυ της Παρασκευής (6/8).

Φωτιές στην Ελλάδα: Χειροτερεύει η κατάσταση στην Εύβοια- Κινδυνεύουν κάτοικοι

Το συγκλονιστικό ποσό που συγκέντρωσαν οι Unboxholics για τους πυρόπληκτους

Οι Unboxholics μέσα από ένα live stream το βράδυ της Παρασκευής (6/8) συγκέντρωσαν μέσα σε τρεις ώρες το ποσό των 306.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους. Τα χρήματα όπως ανέφεραν στο τέλος του live τα αδέρφια Αλέξανδρος και Σάκης Καρπάς θα δοθούν στον Ερυθρό Σταυρό με σκοπό να βοηθήσουν τον κόσμο που είδε τη ζωή του να γίνεται στάχτη τις τελευταίες ημέρες από την πύρινη λαίλαπα, αλλά και τις φιλοζωικές οργανώσεις.


https://www.instagram.com/p/CSQO4i4jaEr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι gamers ανέφεραν μάλιστα πως το ποσό των 306 χιλιάδων ευρώ που συγκεντρώθηκε ήταν τόσο από δωρεές, ενώ δεν έλειψαν και αυτοί που προσέφεραν χρήματα μέσω paysafe.

Η αποθέωση στο Twitter

To hashtag των Unboxholics έγινε πρώτο trend στο twitter και ο κόσμος τους αποθέωσε γι΄ αυτή την κίνηση ανθρωπιάς και τα σχόλια διαδέχθηκαν το ένα το άλλο. Και κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι πως μια τόσο μεγάλη καταστροφή φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά.


https://www.instagram.com/p/CSRdAxWs8JK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery θα δεις μερικά από τα σχόλια που έκανε ο κόσμος για τη σπουδαία αυτή κίνηση των δύο παιδιών.