Τόνια Σωτηροπούλου: Το ευχαριστήριο μήνυμα για τις φωτιές στο Instagram συγκινεί (photo)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τόνια Σωτηροπούλου: Το ευχαριστήριο μήνυμα για τις φωτιές στο Instagram συγκινεί (photo)

Συσπειρωμένοι όλοι οι Έλληνες celebrities μπροστά στην καταστροφή.

Μία εβδομάδα ολόκληρη η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της. 55 πύρινα μέτωπα καίνε ότι βρουν στο πέρασμά τους, με ορισμένες περιοχές όμως να αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Μέσα σε αυτές και η Βόρεια Αττική, που μετά την αναζωπύρωση της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη το μεσημέρι της Πέμπτης (5/8) η κατάσταση πήρε άλλη τροπή.

Ιπποκράτειος Πολιτεία, Αφίδνες, Καπανδρίτι, Πολυδένδρι, είναι μερικές από τις περιοχές που κάηκαν με το πέρασμα της πύρινης λαίλαπας. Μέσα σε όλη την καταστροφή αυτή, το καταφύγιο ζώων της Κατρίνα Τσάνταλη έγινε παρανάλωμα του πυρός, ευτυχώς όμως προηγουμένως με γρήγορη κινητοποίηση όλα τα ζωάκια μεταφέρθηκαν αλλού.

Φωτιές Ελλάδα: Ο Στέφανος Ξενάκης είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για τις ποινές των εμπρηστών (photo)

Το συγκινητικό ευχαριστήριο post της Τόνιας Σωτηροπούλου

Η Τόνια Σωτηροπούλου με ένα post μέσα από το Instagram account της ευχαρίστησε την Κατρίνα Τσάνταλη για την προσφορά της με όλα τα αδεσποτάκια και παρά το γεγονός πως σαν χώρος το καταφύγιο δεν υπάρχει πια, το σίγουρο είναι πως δημιουργηθεί ξανά με περισσότερη αγάπη και φροντίδα.

«Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη τη βοήθεια που μας έχετε δώσει τις τελευταίες μέρες! Εθελοντές, συνάνθρωποι, φίλοι, καλόκαρδοι άνθρωποι! Μπορεί να κάηκαν οι εγκαταστάσεις του @a_little_shelter, αλλά το καταφύγιο μας θα ξαναφτιαχτεί. Η προσφορά όλων και η διάθεση για βοήθεια είναι συγκινητική και μπορεί να ζούμε σε εμπόλεμη κατάσταση αυτήν τη δεδομένη περίοδο, αλλά είμαστε όλοι μαζί, το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων είναι ομάδα.

Όλοι μαζί καταφέραμε τόσα πολλά τις τελευταίες μέρες, για συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται και για όσα ζώα μπορέσαμε να σώσουμε. Είμαι ευγνώμων και όσο δυσάρεστη κι αν είναι η κατάσταση, όσο σκοτεινή και αν είναι η μια πλευρά, η άλλη είναι γεμάτη φως και αν παραμείνουμε ενωμένοι πιστεύω πως θα αλλάξουμε και τα μέχρι τώρα δεδομένα και το μέλλον και τη νοοτροπία μας. Θέλω να πω ευχαριστώ με μια όμορφη εικόνα μιας κατσικούλας που σώθηκε και φιλοξενείται τώρα στον κήπο της @katrina_tsantali (προφανώς). Κατρίνα μας κάνεις καλύτερους ανθρώπους και είναι τιμή μου που είμαι στην αγέλη σου.



Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς! Να είστε όλοι καλά! Είστε το μέλλον μας».

Το μήνυμα της Κατρίνα Τσάνταλη για το καταφύγιο

Μερικά εικοσιτετράωρα πριν η Κατρίνα Τσάνταλη ενημέρωνε πως το καταφύγιο κάηκε, αλλά τα ζώα μεταφέρθηκαν εγκαίρως και με ασφάλεια σε άλλη τοποθεσία, ενώ όσο μπορούσαν μάζευαν και βοηθούσαν όσα άλλα έβρισκαν παρατημένα στις πληττόμενες περιοχές.

«Το καταφύγιο μας επίσημα δεν υπάρχει πια. Τα ζώα μας είναι σε ασφαλές μέρος και αυτό έχει σημασία. Δεν έχουμε λόγια αυτή τη στιγμή. Το μόνο σίγουρο πως θα τα ξανακάνουμε όλα. Συγκεντρωνόμαστε να σώσουμε ότι άλλα ζώα μπορούμε. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις προσευχές. Προσεύχομαι για όλους μας, να περάσει σύντομα αυτός ο εφιάλτης. Καλή δύναμη και καλή τύχη. Κατρίνα», έγραφε στο post που έκανε στο account του καταφυγίου.


https://www.instagram.com/p/CSOmvdGL5nd

Ας βγούμε όλοι ενωμένοι και πιο δυνατοί από αυτή την ανείπωτη καταστροφή.