Στην Εύβοια η Κατερίνα Ζαρίφη: Η αποστολή με βάρκα μέσα στη νύχτα για την παροχή βοήθειας (video)

Πατούλια Κατερίνα
Στην Εύβοια η Κατερίνα Ζαρίφη: Η αποστολή με βάρκα μέσα στη νύχτα για την παροχή βοήθειας  (video)

Η Κατερίνα Ζαρίφη και οι φίλοι της βρέθηκαν το βράδυ στην Εύβοια.

Όσα συμβαίνουν την τελευταία εβδομάδα στη χώρα μας, με τις φωτιές που καίνε δάση και περιουσίες από άκρη σε άκρη, ανέδειξαν συγκεκριμένουν ανθρώπου στα social media, σε πραγματικούς influences δράσης και προσφοράς.

Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Ζαρίφη που από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά στη Βαρυμπόμπη έδωσε αγώνα προσφοράς και εθελοντισμού και δεν αρκέστηκε σε shares στο Instagram.

Μετά το τέλος της φωτιάς στην Αττική και της προσφορά εδώ, η παρουσιάστρια με μια ομάδα φίλων ταξίδεψε με βάρκα μέσα στη νύχτα μέχρι την Εύβοια που συνεχίζει να καίγεται για να αφήσει προϊόντα πρώτης ανάγκης σε όσους τα χρειάζονται.


https://www.instagram.com/p/CSIIFzXgLTC

Η Ζαρίφη, είχε δημοσιεύσει και ένα συγκινητικό βίντεο από τη μάχη των πυροσβεστών με τη φωτιά και είχε γράψει:«Βλέπουν την κόλαση και φωνάζουν «Μια χαρα είμαστε.Περνάς.»
Μονο αυτοί.
Οι πυροσβέστες.
Και όσοι μέχρι τώρα καίγονται για όλα αυτά που εμείς θρηνούμε από την δροσιά του σπιτιού μας.
Όχι γιατί κάποιοι δεν θελουμε να το κάνουμε.
Αλλά γιατί προς το παρόν είμαστε ανήμποροι να το κάνουμε.
Όμως αύριο?
Θα κανεις κάτι να βοηθήσεις Κατερίνα?
(πρώτα ρωτάω τον καθρέφτη μου για να ξέρω αν δεν κάνω κάτι ποιον θα φτύσω.) », είχε γράψει χαρακτηριστικά.Από τα stories της Ζαρίφη που βρέθηκε στη βάρκα για την Εύβοια μαζί με τον Γιώργο Κατσινόπουλο, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και την Ιλένια Williams, η κατάσταση στην Εύβοια παραμένει δύσκολη. O Κώστας Αναγνωστόπουλος, πειρατής του Survivor 1 στον ΣΚΑΙ είχε καταφέρει νωρίτερα να σώσει τα ζώα που είχαν εγκλωβιστεί σε ξενώνα φιλοξενίας στη Βαρυμπόμπη αλλά και τα ζώα που είχαν παραμείνει στο καταφύγιο της Κατρίνας Τσάνταλη το οποίο κάηκε.

Η παρουσιάστρια και οι υπόλοιποι φίλοι της, εξηγούσαν με stories πως οι καπνοί είναι τόσο πυκνοί ακόμα και μέσα στη θάλασσα που δεν μπορούν να ανασάνουν χωρίς μάσκα.Τελικά η ομάδα της παρουσιάστριας, μαζί με τον πρώην παίκτη του Survivor και του Nomads καθώς και την Ιλένια, έφτασαν και άφησαν βοήθεια στην περιοχή των Ελληνικών στην Εύβοια.

Δες τα stories από τη βραδινή αυτή αποστολή παρακάτω.

DPG Network