Δανάη Μιχαλάκη από τις Άγριες Μέλισσες: Τραγούδησε με τον σύζυγό της και ο έρωτας δεν κρύβεται

Πατούλια Κατερίνα
Δανάη Μιχαλάκη από τις Άγριες Μέλισσες: Τραγούδησε με τον σύζυγό της και ο έρωτας δεν κρύβεται

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Τραγούδησαν μαζί επί σκηνής.

Το Σάββατο που πέρασε και σε πολύ χαμηλούς τόνους, η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες, κατά κόσμον Δανάη Μιχαλάκη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαγεωργίου στο δημαρχείο της Σύρου με λίγους φίλους και συγγενείς στο πλευρό τους.

Οι συμπρωταγωνιστές της Δανάης και η μαμά του γαμπρού Φιλαρέτη Κομνηνού που έδωσαν το παρόν στην ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού και στο πάρτι που ακολούθησε δίπλα στη θάλασσα στην παραλία Κόμητο (δες τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Queen.gr εδώ), κράτησαν επίσης χαμηλό προφίλ και απέφυγαν τις δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα, τη στιγμή άλλωστε που η Αττική και η χώρα ολόκληρη φλεγόταν από μεγάλες πυρκαγιές.

Το ζευγάρι είχε γνωστοποιήσει στην τοπική εφημερίδα της Σύρου, Κοινή Γνώμη την αγγελία του γάμου του και είχε αποκαλυφθεί έτσι πως πρόκειται να παντρευτούν στο Δημαρχείο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.

Η Δανάη έγινε μάλιστα 29 ετών ανήμερα του γάμου της, οπότε η επιλογή της ημερομηνίας για το πάρτι και τον γάμο.


https://www.instagram.com/p/CSUr4FHg66G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον γάμο, ο γαμπρός έδωσε συναυλία με το συγκρότημα του, Polkar, στη Σύρο και η Δανάη ανέβηκε στη σκήνη και τραγούδησε μαζί του. Κι όπως όλοι θυμόμαστε από τις Άγριες Μέλισσες, η φωνή της ηθοποιό είναι κρυστάλλινη!