Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Το νέο μήνυμα για τις φωτιές και οι εικόνες από τη Σύρο (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Το νέο μήνυμα για τις φωτιές και οι εικόνες από τη Σύρο (photos)

Το post-αφύπνιση του ηθοποιού μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις στη χώρα μας.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είναι ένα από τα πρόσωπα που μας απασχόλησαν έντονα αυτή τη χρονιά. Ο πρωταγωνιστής της σειράς "Άγριες Μέλισσες" (υποδύεται τον Λάμπρο) που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, έχει το δικό του φανατικό κοινό ενώ ο λογαριασμός του στο Instagram μετρά σήμερα περισσότερους από 79 χιλιάδες ακόλουθους.

https://www.instagram.com/p/CQTFp1qljZF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το post- μήνυμα του ηθοποιού για τις φωτιές

Ο 35χρονος ηθοποιός που γνωρίσαμε καλύτερα από τη δημοφιλή σειρά "Άγριες Μέλισσες" πόσταρε την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Όπως φαίνεται ο Δημήτρης είναι άκρως ευαισθητοποιημένος σε περιβαλλοντικά θέματα και θέλει να υπενθυμίσει στον κόσμο τις δραματικές συνέπειες των πυρκαγιών. Δεν είναι τυχαίο ότι οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου αφού όλα θα αλλάξουν ριζικά μετά τις πρόσφατες αποκαρδιωτικές εικόνες που άφησαν πίσω τους οι φωτιές στη χώρα μας.

Το κλίμα αλλάζει! Η ζωή μας δεν θα είναι ποτέ πια ίδια- Τι λένε οι ειδικοί

https://www.instagram.com/p/CSQVmHJIoO3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ταξίδι στη Σύρο για τον γάμο Μιχαλάκη-Παπαγεωργίου

Το Σάββατο 7 Αυγούστου 2021 η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην γενέτειρα της ηθοποιού. Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο της Ερμούπολης με ελάχιστους καλεσμένους, κυρίως συγγενείς, ενώ ακολούθησε ένα μικρό πάρτι στην παραλία Κόμητο. Αρκετοί συμπρωταγωνιστές της Δανάης από τις «Άγριες Μέλισσες» έδωσαν το παρών, ανάμεσά τους ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, που συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια της βόλτας του στην Ερμούπολη.

Δανάη Μιχαλάκη: Παντρεύτηκε στη Σύρο - Αποκλειστικές φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι (photos)

Πηγή κεντρικής: @dimitris.gkotsopoulos.official

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις τον αγαπημένο ηθοποιό κατά την επίσκεψή του στη Σύρο όπου ταξίδεψε για τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου.