Δεν κρύβονται πια! Renée Zellweger και Ant Anstead στην πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους

Δεν κρύβονται πια! Renée Zellweger και Ant Anstead στην πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους

Ήρθε η επιβεβαίωση της σχέσης τους από τους ίδιους!

Μετά από τα πρόσφατα «καυτά» φιλιά του ζευγαριού, τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας, τώρα έρχεται και η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους. Ναι, η Renée Zellweger και ο Ant Anstead είναι μαζί και πλέον το φωνάζουν.

Renée Zellweger: Αποκαλύπτει τη σχέση της και τα παθιασμένα φιλιά γίνονται viral

Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση

Το Σάββατο 7 Αυγούστου η Renée Zellweger και ο Ant Anstead πραγματοποίησαν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους ως ζευγάρι. Ο Anstead, γνωστός λάτρης των αυτοκινήτων, συνοδευόταν από τη Zellweger στο Radford Motors’ gala, που πραγματοποιήθηκε στο Lyon Air Museum της Καλιφόρνια.

Ο Anstead, που είναι μέρος του group που βοηθά στην αναβίωση του brand Radford Motors, βρέθηκε στο event για την αποκάλυψη του νέου αγωνιστικού αυτοκινήτου Lotus Type 62-2.

Κι ενώ… όλοι περίμεναν πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα είναι το highlight της βραδιάς, τελικά άλλο ήταν: ο Ant Anstead και η Renée Zellweger, οι οποίοι τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Ο Anstead μοιράστηκε στα social media πολλές φωτογραφίες από τη βραδιά, στις οποίες η Zellweger δεν μπορούσε να κρύψει το πλατύ χαμόγελό της, ενώ πόζαρε στην αγκαλιά του.

ZELLWEGER2

Το ζευγάρι πόζαρε μαζί χαμογελαστό και μπορείς να το δεις στην παρακάτω gallery. Ξέρεις… Αυτές είναι οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, και που δημοσιεύονται από τους ίδιους.

Η γνωριμία του ζευγαριού

Σύμφωνα με την PageSix, η σχέση της 52χρονης Zellweger και του 42χρονου Anstead ξεκίνησε στα τέλη Ιουνίου. Οι πληροφορίες λένε πως λίγο μετά το διαζύγιο του Anstead από την πρώην σύζυγό του, Christina Haack, ξεκίνησε η σχέση του με τη διάσημη ηθοποιό.



Το TMZ αναφέρει ότι Renée Zellweger και Ant Anstead συναντήθηκαν στα γυρίσματα της σειράς του δεύτερου, με τίτλο «Celebrity IOU Joyride», στην οποία και εμφανίστηκε τον Μάιο η Renée Zellweger.

Photos: @reneezellweger_official & @ant_anstead