Η Meghan Markle έγινε 40 ετών: Οι ευχές της Kate και του William και η τούρτα

Πατούλια Κατερίνα
Η Meghan Markle έγινε 40 ετών: Οι ευχές της Kate και του William και η τούρτα

Με stories στα social media ευχήθηκε η βασιλική οικογένεια στη Meghan Markle.

Στις 4 Αυγούστου 1981, η Doria Ragland έφερνε στον κόσμο τη μοναχοκόρη της Meghan Markle.

Fast Forward, 40 χρόνια αργότερα, στην Καλιφόρνια και συγκεκριμένα στο Montecito, η δούκισσα του Sussex γιορτάζει τα σαράντα της χρόνια ανάμεσα στην οικογένειά της, τον πρίγκιπα Harry και τα δύο τους παιδιά, τον δίχρονο Archie και την δύο μηνών σήμερα Lilibet Diana.

Τα 40 γενέθλια!

Το ρεπορτάζ της Page Six, θέλει το πάρτι γενεθλίων για τα γενέθλια της Markle να έχει διοργανωθεί με λιτό τρόπο. Το πάρτι θα στηθεί στο σπίτι του ζευγαριού στο Montecito παρέα με διάσημους γείτονες των Sussexes, ανάμεσά τους και η Oprah Winfrey.
Ο διοργανωτής του πάρτι είναι ο καλός φίλος της Oprah, Colin Cowie ενώ η Markle έχει σαφείς οδηγίες για το πώς θα ήθελε να γιορτάσει τα 40α της γενέθλια. (Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες για το πάρτι εδώ)

Ανάμεσα στους λαμπερούς προσκεκλημένους των Sussexes, η Serena Williams, η Amal Clooney και 60 ακόμα εκλεκτοί προσκεκλημένοι της πάλαι ποτέ ηθοποιού.



Η τούρτα!

Την τούρτα της Meghan έχει παραγγείλει ο ίδιος ο Harry από το τοπικό αρτοποιείο και είναι χαμηλού κόστους ενώ το εν λόγω ζαχαροπλαστείο Posies & Sugar φημίζεται για τις σχεδόν γυμνές τούρτες του που φτιάχνει με λουλούδια και με γεύσεις όπως: Vanilla Bean, Mama’s Chocolate, Strawberry Bliss, Coconut Dream και Lemon Drop ενώ στις βουτυρόκρεμες Classic White Buttercream, Maple Cream Cheese, Peanut Butter και Chocolate Buttercream. Στην gallery σου έχουμε μερικά σχέδια πιθανά για την τούρτα της Markle από το εν λόγω ζαχαροπλαστείο.


https://www.instagram.com/p/CRFHRRylTz8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι ευχές της βασιλικής οικογένειας:

Πρώτο ήρθε το story από το Instagram Account του William και της Kate Middleton. Ο δούκας και η δούκισσα ευχήθηκαν με μια φωτογραφία της Markle από την πρώτη της εγκυμοσύνη και με την ευχή για χρόνια πολλά.

Στο Instagram της βασίλισσας Ελισάβετ, ήρθε στόρι με κινούμενα εμότζι ενώ στο Instagram του πρίγκιπα Κάρολου, ήρθε ένα στόρι επίσης από μια παλιά πόζα της Markle.

Δες τα stories παρακάτω