Nicole Kidman: Αποκάλυψε αν ζηλεύει ο σύζυγός της όταν εκείνη γυρίζει ερωτικές σκηνές

Nicole Kidman: Αποκάλυψε αν ζηλεύει ο σύζυγός της όταν εκείνη γυρίζει ερωτικές σκηνές

Ο Keith Urban βλέπει τη σκηνή μέχρι το τέλος, όπως είπε η ηθοποιός. Ζηλεύει, όμως;

Καλεσμένη στην εκπομπή «Daily Pop» του Ε! βρέθηκε η Οσκαρική ηθοποιός, Nicole Kidman, και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για τον σύζυγό της και για το πώς αντιμετωπίζει τις ερωτικές σκηνές της ίδιας στις ταινίες.

Τι καταλάβαμε; Ότι ο Keith Urban είναι ο πιο cool τύπος ever!

Πολύ διαφορετική η Nicole Kidman στα γυρίσματα της νέας της σειράς

Ζηλεύει ο Keith Urban; Not!

Όπως αποκάλυψε η Nicole Kidman, ο σύζυγός της, Keith Urban, δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις δικές της ερωτικές σκηνές στις ταινίες.

«Ο άντρας μου είναι καλλιτέχνης, οπότε καταλαβαίνει τα πάντα, και επίσης δεν ανακατεύεται», είπε χαρακτηριστικά η 54χρονη ηθοποιός. «Βλέπει την ταινία μέχρι το τέλος, με καθαρή ματιά. Δεν διαβάζει το σενάριο, πραγματικά δεν ξέρει τι θα συμβεί στο set, έχει τη δική του καριέρα στην οποία και είναι απορροφημένος. Δεν ξέρει και πολλά από αυτά που εγώ κάνω», πρόσθεσε.



Η ισορροπία ανάμεσα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2006 και έχει δύο κόρες, τη Faith και τη Sunday. Σε συνέντευξή της, τον Απρίλιο του 2020, στο WSJ. Magazine, η Nicole Kidman είχε αποκαλύψει πώς καταφέρνει να ισορροπεί την επαγγελματική με την προσωπική της ζωή.

«Έχουμε ένα σύστημα για να κρατάμε ενωμένη την οικογένειά μας. Όταν ο Keith δεν είναι σε κάποια περιοδεία, είναι πιο εύκολο. Του χρόνου θα είναι σε περιοδεία, οπότε εγώ δεν θα δουλεύω τόσο πολύ», δήλωσε η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CLQtRQwp96Q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν έχουμε απαντήσεις σε όλα, αλλά το μόνο που ξέρουμε είναι πως δεν θα μας θέσουμε σε κίνδυνο», πρόσθεσε.

Σε συνέντευξή του στη «the Times», ο Keith Urban ανέφερε: «Μένουμε σε διαφορετικά μέρη- ανάμεσα σε Nashville και Λονδίνο- οπότε είμαστε συνηθισμένοι να μην έχουμε συγκεκριμένη δομή. Εξαρτάται από το πού δουλεύει η Nicole, ή από το πού δουλεύω εγώ».

Photos: AP Images