Χριστίνα Κοντοβά: Η νέα φωτογραφία της μικρής Ada και το μήνυμα για τον πλανήτη μετά τις φωτιές

Χριστίνα Κοντοβά: Η νέα φωτογραφία της μικρής Ada και το μήνυμα για τον πλανήτη μετά τις φωτιές

Η σχεδιάστρια μόδας στέλνει το δικό της μήνυμα μετά τις φωτιές που κατέκαψαν την Ελλάδα.

Στην Ουγκάντα μαζί με την κόρη της Ada βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό η Χριστινά Κοντοβά. Η σχεδιάστρια μόδας απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με το κοριτσάκι, το οποίο σύντομα θα υιοθετήσει.

Μετά τα όσα συνέβησαν με τις πυρκαγιές στη χώρα μας, ωστόσο, η Χριστίνα θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

Χριστίνα Κοντοβά: Η συγκινητική photo με τη μαμά της και το σχόλιο του Καλημέρη

Η φωτογραφία της Ada και το μήνυμα για τον πλανήτη

Μια υπέροχη φωτογραφία από τις εκτάσεις γης της Ουγκάντας και το ηλιοβασίλεμα στο βάθος δημοσίευσε στο Instagram account της η Χριστίνα Κοντοβά την Τρίτη (10/8).

Η μικρή Ada έδειχνε με το χέρι της να αγγίζει τη Γη απαλά με τη Χριστίνα Κοντοβά να γράφει στο caption της φωτογραφίας: «Αγγίξτε απαλά. Πλανήτης Γη».

https://www.instagram.com/p/CSZ7MlXLJF5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σχεδιάστρια μόδας, στην ουσία, θέλει με τα λόγια της αυτά- και μετά τις φωτιές που κατέκαψαν την Ελλάδα- να πει ότι οφείλουμε να σεβόμαστε τον πλανήτη που μας φιλοξενεί, να μην τον καταστρέφουμε.

Η υιοθεσία και η στήριξη του Τζώνη Καλημέρη

Τον Απρίλιο του 2021 η Χριστίνα Κοντοβά αποκάλυψε ότι εδώ και αρκετούς μήνες ζει στην Αφρική και συγκεκριμένα στην Ουγκάντα μιας και έχει κινήσει διαδικασίες υιοθεσίας ενός κοριτσιού, της Ada.



Η σχεδιάστρια μόδας μέσα από διάφορα posts στο Instagram account της έχει μοιραστεί με τους followers της το γεγονός ότι ο σύντροφός της, Τζώνη Καλημέρης, στέκεται στο πλευρό της σε αυτήν την προσπάθεια και τη στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις.

Μάλιστα, ο αγαπημένος της έχει ταξιδέψει και αρκετές φορές μαζί της στην Ουγκάντα, ώστε και οι δυο τους να είναι στο πλευρό της μικρής Ada και να περνούν χρόνο όλοι μαζί.