Σοφία Καρβέλα: Η αποκάλυψη για τις δυσκολίες στη ζωή της & η μεγάλη αλλαγή

Σοφία Καρβέλα: Η αποκάλυψη για τις δυσκολίες στη ζωή της & η μεγάλη αλλαγή

Μια σειρά από φαινομενικά απλές αναρτήσεις, αλλά με πολύ βαθύτερο νόημα.

Η Σοφία Καρβέλα είναι ένα κορίτσι που έχει καταφέρει με την προσωπικότητά του, τον διασκεδαστικό του χαρακτήρα, το χιούμορ του και την υπέροχη οικογένεια που έχει φτιάξει με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά, να κερδίσει το Instagram.

Σίγουρα το γεγονός ότι είναι κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έπαιξε τον ρόλο του, όμως, η Σοφία αξίζει όλα τα credits του ενδιαφέροντος προφίλ της. Οι αναρτήσεις της είναι fun, οι φωτογραφίες με την οικογένειά της αξιολάτρευτες και μην ξεχνάς ότι έχει ιδρύσει πλέον και το δικό της brand.

Σοφία Καρβέλα: Η αποκάλυψη για τον σύζυγό της και το σχόλιο της Άννας Βίσση

Πέρα από το χιούμορ της και τα επαγγελματικά της, όμως, η Σοφία βρίσκει τον χρόνο και για πιο προσωπικά μηνύματα, όπως, τώρα, που με αφορμή το πλύσιμο των πιάτων, αποκάλυψε στο κοινό ότι η ζωή της δεν έχει «εύκολες λύσεις», ότι πλέον έχει αποφασίσει να βλέπει τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά αλλά και ότι εστιάζει σε όσα της κάνουν καλό.

Τα νέα stories για την καθημερινότητα











«Όταν το βλέπω, σκέφτομαι μία εύκολη λύση, κάτι που μπορεί να γίνει με ένα πλυντήριο πιάτων. Δεν το έχω στο διαμέρισμά μου στη Νέα Υόρκη, οπότε πρέπει να κάνω τη δουλειά μόνη μου.

Αυτό είναι κάτι που μοιάζει με τη ζωή μου. Δεν έχω εύκολες λύσεις, δεν υπάρχουν παρακάμψεις. Προσπάθησα, δε δουλεύει. Κι αυτό σίγουρα δε θα τακτοποιηθεί μόνο του.

Οπότε πρέπει να το κάνω. Αλλιώς, θα μεγαλώνει. Κι ένα άλλο πράγμα που δοκίμασα είναι να σκέφτομαι θετικά πράγματα ενώ το κάνω. Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στην απλότητα του να κάνεις κάτι, όπως ένα καθημερινό task.

Το να σκέφτεσαι για λίγο θετικά πράγματα, ακόμα κι αν νιώθεις χάλια, είναι ένας απίστευτος τρόπος να αλλάζεις τα πράγματα που μοιάζουν βαρετά ή ‘βαριά’ ή αγγαρεία.

Υπάρχει μία μαγεία μέσα σε αυτήν την ταπεινή εμπειρία του να πλύνεις τα πιάτα σου και να νιώσεις για λίγο ευγνώμων που έχεις τα χέρια να το κάνεις, και που έχεις τα πιάτα, και που μόλις έφαγες, και όλη αυτήν την απίστευτη πραγματικότητα»

Η πρόσφατη επίσκεψή της στην Ελλάδα

Η Σοφία Καρβέλα πρόσφατα ήταν στη χώρα για τις καλοκαιρινές της διακοπές και το υλικό που δημοσίευσε από την επίσκεψή της ήταν μεγάλο. Θυμήσου το στη συνέχεια.

Η Σοφία Καρβέλα ήρθε στην Ελλάδα και το γιόρτασε όπως μόνο εκείνη ξέρει