Sophia Bush: Ξεσπάει η σταρ του One Tree Hill - Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Sophia Bush: Ξεσπάει η σταρ του One Tree Hill - Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

«Δεν ντρεπόταν να κάνει χειρονομίες, να κάνει ακατάλληλα σχόλια, να τραβήξει ανθρώπους σε διπλανά δωμάτια για συζητήσεις»

Η Sophia Bush, πρωταγωνίστρια της σειράς One Tree Hill -η σειρά που πολύ πιθανό παρακολουθούσες το διάστημα 2003-2012- ξέσπασε δημόσια για όσα ισχυρίζεται πως συνέβησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Η 29χρονη σήμερα Αμερικανίδα ηθοποιός μίλησε στο podcast Inside of You του Michael Rosenbaum και αποκάλυψε ότι το αφεντικό της σειράς, Mark Schwahn, κρατούσε φωτογραφίες τους με τα εσώρουχα και τις είχε κρεμασμένες στο γραφείο του.

Νέα αγωγή κατά του πρίγκιπα Andrew για το σκάνδαλο της σεξουαλικής κακοποίησης που τον κυνηγάει




Οι δηλώσεις της Bush

«18 γυναίκες στη σειρά μας υπέγραψαν ένα συλλογικό γράμμα. Αυτό είναι 18 άνθρωποι που ήθελαν να μιλήσουν δημόσια για τις εμπειρίες του cast και του συνεργείου, και 25 γυναίκες του cast και του συνεργείου της επόμενης σειράς, The Royals, υπέγραψαν γράμμα σε απάντηση για τη συμπεριφορά του»

«Δεν ντρεπόταν να κάνει χειρονομίες, να κάνει ακατάλληλα σχόλια, να τραβήξει ανθρώπους σε διπλανά δωμάτια για συζητήσεις»

«Είχαμε αυτές τις σκηνές που είχαν γραφτεί για εμάς και ήμασταν με τα εσώρουχά μας. Μάθαμε από έναν σεναριογράφο ότι κρατούσε έναν πίνακα από τις φωτογραφίες κάθε κοριτσιού με εσώρουχα στο γραφείο του»

Το προηγούμενο podcast




Κατά τη διάρκεια ενός άλλου podcast, του Chicks in the Office, είχε δηλώσει τον περασμένο Ιούνιο:

«Κοιτώντας πίσω, μπορούμε να δούμε τρόπους με τους οποίους είχαμε γίνει φετίχ και μας είχε τοποθετηθεί αυτός ο φακός την ενηλικίωσης πάνω μας με την ιδέα ότι υποτίθεται ότι έπρεπε να ξέρουμε τα πάντα και να έχουμε τις απαντήσει και, τελικά, να είμαστε επαγγελματίες. Στην πραγματικότητα, δεν ξέραμε καν ποιοι ήταν οι τεχνικοί όροι. Μας έλεγαν ‘Πήγαινε στο σημάδι σου!’ Και σκεφτόσουν ‘Τι λες; Τι είναι σημάδι;»

«Περίμεναν να είμαστε ενήλικες, κι όμως, μας κοιτούσαν σαν να είμαστε πιόνια»

«Είχαμε ενήλικες που εμπιστευόμασταν και που τώρα καταλαβαίνουμε ότι ήταν πραγματικά χειριστικοί και πατροναριστικοί – που δεν ήθελαν να είμαστε κοντά, γιατί πίστευαν ότι θα συνασπιστούμε και θα ζητήσουμε περισσότερα χρήματα»

«Είναι τόσο περίεργο, και αυτά ήταν πράγματα για τα οποία δεν είχαμε γνώση τότε»