Άγριες Μέλισσες: Βιολέτα vs Μυρσίνη για τα μάτια του Ακύλα! Θα γίνει χαμός στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Βιολέτα vs Μυρσίνη για τα μάτια του Ακύλα! Θα γίνει χαμός στο Διαφάνι

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες θα σε κάνουν να μην μπορείς να σηκωθείς από τον καναπέ.

Δεν έχει μείνει πολύς καιρός πια για την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Αυτό έμπρακτα τι σημαίνει; Αναπαυτικό κάθισμα στον καναπέ, popcorn στο χέρι και πολλά ακόμα επεισόδια από Άγριες Μέλισσες και Διαφάνι. Βιολέτα, Μυρσίνη, Ακύλας φαίνεται να είναι το τρίο που θα βρεθεί στο προσκήνιο.

Η προηγούμενη σεζόν τελείωσε σε ένα ιδιαίτερα περίεργο σημείο χωρίς κανείς να γνωρίζει τι συνέβη εν τέλει με τον Κωνσταντή και σαφώς όλοι αναμένουν τη συνέχεια για να δουν ποια θα είναι τελικά η κατάληξή του. Ο χωρισμός με τη Δρόσω, βέβαια, δεν μπορείς να πεις ότι άρεσε και πολύ στο κοινό.



Βιολέτα, Μυρσίνη, Ακύλας

Η επιστροφή της Βιολέτας στο Διαφάνι καθόλου τυχαία δεν προβλέπεται να είναι. Έρχεται, μάλιστα, πολύ ανανεωμένη εμφανισιακά, ενώ το εσωτερικό κομμάτι αναμένεται να έχει την ίδια μοίρα. Η απώλεια του Μιλτιάδη τής έχει κοστίσει πολύ και η εκδίκηση είναι ο δρόμος που έχει επιλέξει να ακολουθήσει.

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Έχουμε σενάριο, τρέιλερ και κλακέτα! Μετωπική σύγκρουση Μυρσίνης με Δούκα!

Αναμενόμενα, ο Ακύλας θα βρεθεί στο διάβα της. Πρόκειται για τον αδερφό του δολοφόνου του αγαπημένου της, τον οποίο σκοπεύει να γνωρίσει και ως μία άλλη μαύρη χήρα να τον ξελογιάσει.



Αυτό, βέβαια, θα δημιουργήσει μεγάλη κόντρα με τη Μυρσίνη. Οι πρόσφατες πληροφορίες τη θέλουν να έρχεται κοντά με τον Ακύλα, ο οποίος θα εγκατασταθεί στο αρχοντικό των Σεβαστών.

Άγριες Μέλισσες: Χαμός στον τρίτο κύκλο - Η Μυρσίνη στην αγκαλιά του Ακύλα - Αδιάφορος ο Δούκας!

Άπιστη η Μυρσίνη;

Μην ξεχνάς, βέβαια, ότι μέσα σε όλα αυτά είχε κυκλοφορήσει και εκείνο το σπόιλερ που έλεγε ότι η Μυρσίνη μάλλον είχε απατήσει τον Δούκα και ότι, μάλιστα, ο Νικηφόρος δεν είναι γιος του.

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Δεν μένει άνθρωπος στο Διαφάνι! Τίνος είναι Μυρσίνη τα παιδιά;

Στον τρίτο κύκλο, λοιπόν, έχεις να περιμένεις πολλές ανακατατάξεις και ίντριγκες μέσα στο Διαφάνι!