Λευτέρης Πανταζής: Η θερμή υποδοχή στον Μάριο Καπότση μετά την επιστροφή από το Τόκιο

Λευτέρης Πανταζής: Η θερμή υποδοχή στον Μάριο Καπότση μετά την επιστροφή από το Τόκιο

Ο τραγουδιστής υποδέχθηκε εγκάρδια τον Ολυμπιονίκη που διατηρεί δεσμό με την κόρη του, Κόνι Μεταξά.

Αποθεώθηκε η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών κατά την άφιξή της στην Αθήνα. Οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες επέστρεψαν από το Τόκιο, εμφανώς ευδιάθετοι μετά την κατάκτηση του μεταλλίου. Την Παρασκευή (6/8) η Ελληνική ομάδα μάς χάρισε στιγμές χαράς και δόξας περνώντας στον τελικό, αφού επικράτησε με 9-6 της Ουγγαρίας.

Ήταν το απόλυτο φαβορί και διεκδίκησαν το χρυσό μετάλλιο ωστόσο ηττήθηκαν από τη Σερβία με 13-10 και επέστρεψαν στην Αθήνα έχοντας στις αποσκευές τους το ασημένιο μετάλλιο, που είναι και το πρώτο στην ιστορία της Εθνικής ομάδας πόλο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τόκιο 2020: Ασημένιο για την Εθνική ομάδα πόλο - Αποθέωση στο Twitter (photos & video)



Η επιστροφή του Ολυμπιονίκη και η εντυπωσιακή υποδοχή από την Κόνι Μεταξά

https://www.instagram.com/p/CSbzCwujtcw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Κόνι Μεταξά περίμενε πώς και πώς τον πολίστα σύντροφό της, Μάριο Καπότση, και έσπευσε να τον υποδεχτεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με ένα άκρως εντυπωσιακό look. Η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε με την Εθνική πόλο φορώντας ένα maxi μπλε φόρεμα, ασημί πέδιλα και έχοντας ζωγραφισμένη την Ελληνική σημαία στο πρόσωπό της.

Το post του Λευτέρη Πανταζή με τον πολίστα και το μήνυμα

https://www.instagram.com/p/CSb6xWdta_R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λίγο αργότερα ήρθε και το post του Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον σύντροφο της κόρης του. Ο τραγουδιστής πόζαρε με τον Ολυμπιονίκη, κρατώντας μια ανθοδέσμη και έδωσε εγκάρδια τα δικά του συγχαρητήρια. «Γράψατε ιστορία», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής κάτω από το post. Το ζευγάρι γιόρτασε την επιστροφή του Μάριου σε οικογενειακό κλίμα, στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή στην Βουλιαγμένη.

https://www.instagram.com/p/CScKMwfsmTV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @lepa_official