Jennifer Lopez-Ben Affleck: Αυτή είναι η WOW έπαυλη που θα στεγάσει τον έρωτά τους (video)

Jennifer Lopez-Ben Affleck: Αυτή είναι η WOW έπαυλη που θα στεγάσει τον έρωτά τους (video)

Σοβαρεύει πολύ το πράγμα ανάμεσα στο ζευγάρι!

Η σχέση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck σοβαρεύει όλο και περισσότερο όσο περνούν οι μήνες. Η ίδια η star την ημέρα των γενεθλίων της (24/7) επιβεβαίωσε τη σχέση της με μια φωτογραφία στην οποία ανταλλάσσει ένα «καυτό» φιλί με τον σύντροφό της, ενώ τώρα οι δυο τους ετοιμάζονται να αγοράσουν σπίτι μαζί.

Η Jennifer Lopez ποστάρει το πρώτο καυτό φιλί με τον Ben Affleck και το Instagram καταρρέει!

Η επίσκεψη σε πολυτελή βίλα

Ben Affleck και Jennifer Lopez εθεάθησαν την Τρίτη (10/8) να αναζητούν σπίτι και, σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, οι δυο τους θέλουν να αγοράσουν κάτι από κοινού.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είδε αρκετά σπίτια στην περιοχή του Los Angeles, με ένα από αυτά να κάνει τη διαφορά. Πρόκειται για μια απίστευτα εντυπωσιακή και πολυτελή βίλα στο Beverly Hills, που κοστίζει 85 εκατομμύρια δολάρια.

Το σπίτι είναι 38 στρέμματα, έχει 12 υπνοδωμάτια, 24 μπάνια, εσωτερικές αθλητικές εγκαταστάσεις με γήπεδο μπάσκετ και boxing ring, τεράστια πισίνα και πολλά άλλα. Θα το δεις στο βίντεο και... θα πάθεις!



Υπάρχει, επίσης, ρετιρέ-ξενώνας, αλλά και σπίτι για το βοηθητικό προσωπικό. Στον κήπο, μάλιστα, βρίσκεται ένας χώρος δύο υπνοδωματίων για τη διαμονή των ανθρώπων της φύλαξης της βίλας. Όσο για το parking; Διαθέτει 80 θέσεις αυτοκινήτων.

Πηγές στο TMZ αναφέρουν ότι Ben και Jennifer είδαν μαζί το σπίτι, αλλά και πως θέλουν να το αγοράσουν μαζί.

Το ζευγάρι είδε ακόμη ένα σπίτι στην περιοχή San Fernando Valley, το οποίο κοστίζει 40 εκατομμύρια δολάρια. Είναι πέντε στρέμματα και έχει και ένα γήπεδο γκολφ.

Το γεγονός πως αναζητούν τεράστια σπίτια- ειδικά στην περιοχή του Beverly Hills- αποδεικνύει, πάντως, πως ψάχνουν να μετακομίσουν κάπου μαζί.

Ο Ben έχει ένα σπίτι στο Bel-Air, το οποίο λατρεύει, οπότε ο μόνος λόγος που θα έφευγε από εκεί θα ήταν για να βρει κάτι μεγαλύτερο και να συγκατοικήσει με την Jennifer Lopez.

Η επανασύνδεση των Bennifer

Ήταν στις αρχές Μαΐου όταν άρχισε να γίνεται γνωστή η επανασύνδεση Jennifer Lopez και Ben Affleck. Εκείνη μόλις είχε χωρίσει από τον επί τέσσερα έτη σύντροφό της, Alex Rodriguez, και αμέσως η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Οι συναντήσεις τους; Πολλές! Όπως πολλές ήταν και οι paparazzi φωτογραφίες με τους δυο τους να φιλιούνται παθιασμένα, χωρίς ωστόσο να έχουν μιλήσει για αυτήν την επανένωσή τους.

https://www.instagram.com/p/CR7bF15qS77/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και διακοπές μαζί στο Miami έκαναν, και έξω από βίλα τους έπιασε ο φακός των paparazzi να βγαίνουν, και στα γενέθλια της αδελφής της JLo πήγε ο Ben και… την ημέρα των γενεθλίων της έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη και παραδέχθηκε τη σχέση τους. Και ο έρωτας αυτός καλά κρατεί!

Cover photo: @jlo