Η Jennifer Lopez ποστάρει το πρώτο καυτό φιλί με τον Ben Affleck και το Instagram καταρρέει!

Η Jennifer Lopez ποστάρει το πρώτο καυτό φιλί με τον Ben Affleck και το Instagram καταρρέει!

Τα γενέθλιά της περίμενε η JLo για να ποστάρει την πρώτη φωτογραφία επανασύνδεσης με τον Ben Affleck! 

«Θέλετε να ξέρετε τι κάνω στα 52 μου»; Ρωτάει η Jennifer Lopez τους 166 εκατομμύρια followers της στο Instagram και ποστάρει φωτογραφίες με μαγιό -για να μας θυμίσει πως το έχει πιο σέξι κορμί της showbiz σήμερα- και ένα καυτό φιλί με τον Ben Affleck, για να ξεκαθαρίσει ότι... εκτός από όμορφη, πλούσια και επιτυχημένη είναι και πολύ πολύ ερωτευμένη!

Η Jenny From The Block άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τις καμπύλες μας! Πάτησε το link!

Είναι η πρώτη φορά μετά τη θύελλα δημοσιευμάτων για την επανασύνδεση με τον Ben Affleck που ανεβάζει η ίδια φωτογραφία τους στα social media. Και βέβαια καταλαβαίνετε τί συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα lifestyle media όλου του κόσμου...

Στις φωτογραφίες και το βίντεο που ανέβασε η Jennifer Lopez στο Instagram γιορτάζει τα γενέθλιά της με τον αγαπημένο της σε ένα πολυτελές γιοτ που πλέει Νότια της Γαλλίας (λέτε να έρθουν και στην Ελλάδα;).

Το δις εξαμαρτείν

Μήπως η κίνηση αυτή επιβεβαιώνει τις φήμες που θέλουν τον Ben Affleck να έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου στο κορίτσι του; Θα είναι η δεύτερη φορά που ο χολιγουντιανός σταρ ζητάει από την JLo να τον παντρευτεί! Οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί το 2002 αλλά λίγες μέρες πριν το μυστήριο η εκρόσωπος Τύπου της τραγουδίστριας ανακοίνωσε τον χωρισμό τους.

Jennifer Lopez: Πρόταση γάμου από τον Ben Affleck; Οι πρώτες πληροφορίες



Πώς ξεκίνησαν όλα

Οι κακές γλώσσες του Hollywood λένε πως την πρώτη κίνηση για επανασύνδεση την έκανε ο Ben όταν η Jennifer ήταν ακόμη ζευγάρι με τον Alex Rodriguez!


https://www.instagram.com/p/CRuVwLurZ8V/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Της έστελνε μηνύματα όσο εκείνη ήταν στην Δομηνικανή Δημοκρατία για γυρίσματα της νέας της ταινίας, επισημαίνοντας πόσο πολύ θα ήθελε να είναι μαζί της. Εκείνος βρισκόταν για γυρίσματα στη Νέα Υόρκη.

Η μαμά της JLo εγκρίνει τον Ben! Θα τα μάθεις όλα σε αυτό το link

Ο κόσμος έμαθε για αυτή τη νέα super hot σχέση της showbiz όταν παπαράτσι απαθανάτισε τον Ben να επιβιβάζεται στο λευκό SUV της JLo ενώ η πρώτη φωτογραφία που έκανε ακόμη και τους πιο δύσπιστους να παραδεχτούν τη σχέση τους ήταν όταν τυχαία τους φωτογράφισαν να βγαίνουν μαζί από σπίτι στο Miami.

Θέλεις να δεις πώς γιορτάζει η Jennifer Lopez τα 52α γενέθλιά της; Check την gallery:

Πηγή φωτογραφιών: Instagram Page @JLo