Γενέθλια για την Cara Delevingne- Οι ευχές των διάσημων φίλων της και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες

Γενέθλια για την Cara Delevingne- Οι ευχές των διάσημων φίλων της και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες

Τα 29 του χρόνια κλείνει σήμερα το διάσημο μοντέλο!

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Cara Delevingne. Το διάσημο μοντέλο γίνεται 29 ετών με τους αγαπημένους και διάσημους φίλους της να έχουν ήδη σπεύσει να της εκφράσουν τις πιο θερμές ευχές τους με φωτογραφίες που δεν έχουν δει ποτέ ξανά το φως της δημοσιότητας.

Η Cara Delevingne αναδημιούργησε το πιο iconic σετ από την ταινία «Clueless»

Οι ευχές και το βίντεο με τις sexy πόζες που δημοσίευσε ο Olivier Rousteing

Ο Olivier Rousting, ο πολύ καλός φίλος της Cara Delevingne και Director του Οίκου Balmain, δημοσίευσε ένα hot βίντεο και μερικές sexy πόζες του μοντέλου από καμπάνια του Fashion House, δίνοντάς της τις θερμότερες ευχές του για τα γενέθλιά της.

https://www.instagram.com/p/CSeexoqD_P5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Χαρούμενα γενέθλια Cara Delevingne. Είσαι το πιο εκπληκτικό κορίτσι που έχω συναντήσει σε όλη την καριέρα μου, τόσα γέλια, τόσα συναισθήματα. Η κομψότητά σου, η πίστη σου, ο σεβασμός σου είναι παραδείγματα που πολλοί άνθρωποι σε αυτήν τη βιομηχανία πρέπει να μάθουν. Είμαι περήφανος που σε αποκαλώ μούσα μου, είμαι περήφανος που σε αποκαλώ φίλη μου, είμαι περήφανος για τις αναμνήσεις μας και για όλα όσα έχεις πετύχει. Σ’ αγαπώ», έγραψε ο Olivier Rousting στο post του.

https://www.instagram.com/p/CSee_1JDoVY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν ήταν μόνο αυτός ο φίλος της, όμως, που της ευχήθηκε τόσο τρυφερά. Ήταν κι άλλοι διάσημοι, που θα τους δεις στην gallery. Για την ακρίβεια, θα δεις αδημοσίευτες φωτογραφίες τους με την Cara στις πιο fun στιγμές της ζωής τους.

Η πρόσφατη εμφάνισή της στην Αθήνα

Τον περασμένο Ιούνιο η Cara Delevingne ταξίδεψε στην Ελλάδα με σκοπό να παρακολουθήσει το Fashion Show του Οίκου Dior που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

https://www.instagram.com/p/CQUP_LUNWkg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Το μοντέλο καθόταν μαζί με την ηθοποιό Anya Taylor Joy και οι δυο τους τράβηξαν όλα τα βλέμματα με την εντυπωσιακή εμφάνισή τους. Να θυμίσουμε πως οι προσκεκλημένοι, που κατέφθασαν στην Ελλάδα ανέρχονται σε μόλις 400, καθώς ο Dior επέλεξε να καλέσει μόνο τους μόνιμους πελάτες, τους τεχνίτες και τους καλλιτέχνες που έχουν συνεργάστηκαν στο παρελθόν ή συνεργάζονται σήμερα μαζί του και σίγουρα η Cara Delevingne είχε μια θέση σε αυτό το huge event.

Photos: @caradelevingne