Όλο το Hollywood θέλει να μυρίζει όπως η Rihanna!

Όλο το Hollywood θέλει να μυρίζει όπως η Rihanna!

Sold out έγινε το νέο άρωμα της Rihanna και η star έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη!

Πιο χαρούμενη από ποτέ είναι η Rihanna μιας και το νέο της άρωμα, που κυκλοφορεί από το brand της Fenty Beauty, έγινε sold out. Πραγματικά, όλοι έχουν τρελαθεί με τη μυρωδιά αυτού, αλλά και με το πώς μυρίζει η Rihanna με τη star… να πετάει στα σύννεφα.

Η Rihanna είναι πλέον η πλουσιότερη γυναίκα τραγουδίστρια στον κόσμο

Το χιουμοριστικό post της Rihanna για τον πάταγο με το άρωμά της

Ένα post, που δείχνει τη χαρά της για το sold out άρωμά της μέσα σε ένα 24ωρο (ω,ναι!), έκανε η Rihanna. Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας πόζαρε χαλαρή, στο κρεβάτι της, μόλις είχε ξυπνήσει και έδειχνε… να απολαμβάνει το πρωινό της.

https://www.instagram.com/p/CSZ1N8nrx9L/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Πώς ξύπνησα το πρωί με το #FENTYPARFUM να έχει γίνει sold out», έγραψε χιουμοριστικά στην ανάρτησή της η Rihanna δείχνοντας super cool και ικανοποιημένη με την επιτυχία της.

Πώς μυρίζει- επιτέλους- αυτό το άρωμα;

Το 2019, χάρη σε ένα Tweet που είχε κυκλοφορήσει ένας θαυμαστής της Rihanna, είχε αποκαλύψει πως μυρίζει υπέροχα και το ίδιο είχαν επιβεβαιώσει celebrities, όπως η Jennifer Lawrence, o Nick Jonas και η Cardie B.

Στο διαδίκτυο, μάλιστα, κυκλοφορεί ένα βίντεο με celebrities, το οποίο δείχνει την «τρέλα» τους για το άρωμα που φορά η Rihanna. Πάτα το play παρακάτω και δες πραγματικά πόσο τρελαμένοι δείχνουν.



Πάντως, στο παρελθόν, είχε αποκαλυφθεί ότι το άρωμα της Rihanna- που τρελαίνει όλους στο πέρασμά της- είναι μια μείξη από βανίλια και καραμέλα, οι οποίες συνδυάζονται με κίτρο και λευκά λουλούδια.

Πώς μυρίζει, όμως, το άρωμα που λάνσαρε η Rihanna; Πρόκειται για ένα spicy και γλυκό άρωμα, εμπνευσμένο από μέρη που έχει ταξιδέψει η Riri σε όλη τη ζωή της, από την πατρίδα της, στα νησιά Barbados, μέχρι το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη.

Η σύνθεση του Fenty Eau De Parfum περιλαμβάνει αισθησιακές νότες μανόλιας, μόσχου, μανταρινιού και βατόμουρου και νότες απόλυτου βουλγαρικού τριαντάφυλλου, γεράνι και πατσουλί, ενώ ακόμη και το μπουκαλάκι του αντιπροσωπεύει την ίδια έχοντας ένα καφέ χρώμα που, όπως έχει ανακοινώσει, είναι το αγαπημένο της χρώμα.

Cover photo: @badgalriri