Brooklyn & David Beckham: Μπαμπάς και γιος μπήκαν στην κουζίνα και ιδού… τι έκαναν (video)

Brooklyn & David Beckham: Μπαμπάς και γιος μπήκαν στην κουζίνα και ιδού… τι έκαναν (video)

Σε τρελά μαγειρικά κέφια μπαμπάς και γιος!

Η οικογένεια Beckham είναι αρκετά ενεργή στα social media με αποτέλεσμα συχνά να βλέπουμε στιγμές της καθημερινότητάς τους. Η Victoria ανεβάζει συχνά τα outfits της από το fashion brand που διαθέτει, αλλά και στιγμές με τα παιδιά της, ενώ τώρα τελευταία Brooklyn & David Beckham το έχουν ρίξει… στη μαγειρική.

O David Beckham γυμνάζεται... ημίγυμνος και κάπως έτσι η Πέμπτη μας έγινε καλύτερη (video + photos)

Mushroom risotto έφτιαξαν μπαμπάς και γιος

Ριζότο με μανιτάρια έφτιαξε ο David Beckham με τον γιο του, Brooklyn. Ο 22χρονος έδειξε μέσα από ένα βίντεο όλη τη διαδικασία προετοιμασίας, αλλά και την παρασκευή του λαχταριστού φαγητού. Να, δες…

https://www.instagram.com/reel/CSXlVh6KmEv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και μυρωδικά έκοψαν από τον κήπο τους και το κρεμμύδι ψιλοέκοψαν σωστά και όλα τα έκαναν. Πολύ λαχταριστό δεν είναι το φαγητό που μαγείρεψαν μπαμπάς και γιος;

Ο έρωτας του Brooklyn για τη Nicola Peltz

Τρελά ερωτευμένος είναι ο Brooklyn Beckham με τη Nicola Peltz. Το ζευγάρι έχει αρραβωνιαστεί, ενώ έκαναν πρόσφατα κοινό τατουάζ με σχέδιο πεταλούδας.

Οι δυο νέοι έχουν, μάλιστα, προχωρήσει και στην υπογραφή προγαμιαίου συμβολαίου, με σκοπό να προστατεύσουν την τεράστια περιουσία των οικογενειών τους ο ένας από τον άλλον.



Η περιουσία των γονιών του Brooklyn Beckham εκτιμάται στα 335 εκατ. λίρες, ενώ αυτή του πατέρα της Nicola Peltz, στο 1,1 δις. λίρες. «Τα προγαμιαία συμβόλαια μπορεί να μη φαίνονται ιδιαίτερα ρομαντικά, αλλά στις ΗΠΑ είναι πολύ συνηθισμένα, και όλα τα μέλη της οικογένειας της νύφης έχουν συνάψει συμφωνίες με τους συντρόφους τους. Η απόφαση του Brooklyn και της Nicola να προχωρήσουν νομικά ήταν εντελώς αμοιβαία. Είχε εμπειρίες με κορίτσια που ήταν απελπισμένα για το όνομα των Beckham και είναι χαρούμενοι που η Nicola αγαπά τον Brooklyn γι’ αυτό που είναι.

Και, φυσικά, δεν χρειάζεται τα χρήματά του και έχει τη δική της επιτυχημένη καριέρα. Δεν είναι περίπλοκο. Βασικά, στην απίθανη περίπτωση ενός χωρισμού, και οι δύο πλευρές θα φύγουν από τον γάμο με αυτά που έβαλαν σε αυτόν. Αυτό περιλαμβάνει περιουσιακά στοιχεία και ιδιοκτησίες. Χρήματα δεν θα αλλάξουν χέρια», έχει πει στο παρελθόν πηγή στη Sun.

Photos: @brooklynbeckham