Τόνυ Μαυρίδης: Ο πρώην της Έλενας Παπαρίζου έκλεισε 10 χρόνια με την Εύα Καραμπατζάκη

Τόνυ Μαυρίδης: Ο πρώην της Έλενας Παπαρίζου έκλεισε 10 χρόνια με την Εύα Καραμπατζάκη

Βλέπεις κι εσύ την ομοιότητα της συζύγου του με την Παπαρίζου;

Όταν η Έλενα Παπαρίζου πρωτοεμφανιζόταν στην ελληνική σκηνή, μαζί της, υπήρχε πάντα μία άλλη φυσιογνωμία: Ο μουσικός παραγωγός Τόνυ Μαυρίδης. Ο Μαυρίδης ήταν ο σύντροφός της, ένας άνθρωπος με τον οποίο πολλές φορές την είχες δει να εμφανίζεται όταν ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτιζε στις βόλτες της, αλλά και εκείνος με τον οποίο η σχέση της δεν είχε αίσιο τέλος (θα δεις περισσότερα στη συνέχεια).

Ο Μαυρίδης, λοιπόν, είναι πλέον 10 χρόνια με την πολύ γοητευτική γυναίκα που ήρθε στη ζωή του μετά τον χωρισμό του από την Παπαρίζου και που, τελικά, έγινε σύζυγός του, την Εύα Καραμπατζάκη. Για να γιορτάσει, μάλιστα, την περίσταση, έκανε ένα story στο προφίλ του στο Instagram με τους δυο τους αγκαλιά. (σ.σ. Το χαμόγελό της θα σου μοιάσει με αυτό της Έλενας).

toni mavridis eva karabatzaki elena paparizou

Η διαμάχη Μαυρίδη – Παπαρίζου

Ο Τόνυ Μαυρίδης και η Έλενα Παπαρίζου έζησαν έναν μεγάλο έρωτα μαζί με την επαγγελματική τους συνεργασία. Ενώ, όμως, όλοι πίστευαν ότι πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια της showbiz, έδωσαν τέλος στη σχέση τους με τρόπο που οι οικονομικές τους διαμάχες τους ακολούθησαν για χρόνια μετά στη ζωή τους.

Σε συνέντευξή του αργότερα, ο ίδιος δήλωσε πως η αντίστροφη μέτρηση άρχισε με τη νίκη της τραγουδίστριας στη Eurovision. Ήθελε να εξασφαλίσει ότι η Έλενα θα ήταν η καλύτερη της χώρας, αλλά δεν μπορούσε να διαχειριστεί το άγχος και την πίεσης της περίστασης, κάτι που του στοίχισε ψυχολογικά.

Η Έλενα Παπαρίζου φιγουράρει σε Billboard της Times Square

https://www.instagram.com/p/CMZv4jaAHqv

Πλέον, όμως, και οι δύο έχουν προχωρήσεις στις ζωές τους και είναι πολύ καλά. Εκείνος με τη σύζυγό του, Ευαγγελία Καραμπατζάκη, με την οποία, αν και ανά διαστήματα ακούγονται φήμες περί χωρισμού, είναι καλύτερα από ποτέ. Εκείνη με τον επιχειρηματία Ανδρέα Καψάλη (παντρεύτηκαν το 2015).

Έλενα Παπαρίζου: Η εξόρμηση με τον σύζυγό της και η σπάνια φωτογραφία