Ελεύθερη η Britney Spears! Αποφάσισε να παραιτηθεί ο πατέρας της από την κηδεμονία

Ελεύθερη η Britney Spears! Αποφάσισε να παραιτηθεί ο πατέρας της από την κηδεμονία

Η τραγουδίστρια θα μπορεί επιτέλους να αποφασίζει η ίδια για τη ζωή της μετά από 13 ολόκληρα χρόνια.

Ευχάριστα νέα μετά από πολύ καιρό για την Britney Spears. Η pop star κατέθεσε αίτηση τον Ιούλιο θέλοντας να απομακρύνει τον πατέρα της από κηδεμόνα ενώ δήλωσε πως δεν πρόκειται να ξανατραγουδήσει αν εξακολουθήσει να έχει ο ίδιος τον έλεγχο της περιουσίας της.

Την ίδια ώρα δικηγόρος του Jamie Spears δήλωσε σε δικαστικό έγγραφο ότι «δεν υπάρχουν πραγματικοί λόγοι» για να υποχωρήσει, αλλά πρόσθεσε ότι έχει γίνει «ο αδιάκοπος στόχος αδικαιολόγητων επιθέσεων». Πριν λίγες ώρες ωστόσο φαίνεται πως ο πατέρας της Αμερικανίδας σταρ συμφώνησε να απομακρυνθεί από την κηδεμονία της κόρης του, εφόσον η μετάβαση είναι ομαλή και επιλύει όλα τα εκκρεμή ζητήματα που υπάρχουν.

Britney Spears: «Δεν με άφηναν να παντρευτώ και να κάνω παιδιά»- Η ομολογία της ξαφνιάζει



Η Britney επιτέλους ελεύθερη!

Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια και μια επώδυνη δικαστική διαμάχη, η τραγουδίστρια έχει κάθε λόγο να χαμογελάσει. Ο πατέρας της, Jamie Spears φαίνεται πως συμφώνησε να παραιτηθεί από την θέση του ως κηδεμόνας της Britney. Η ζωή της βρίσκονταν από το 2008 αποκλειστικά στην κρίση του πατέρα της, λόγω της φερόμενης αδυναμίας της Britney να λάβει αποφάσεις εξαιτίας ψυχικών διαταραχών.

Η 39χρονη pop star είχε προσπαθήσει να τον απομακρύνει αφού όπως δήλωσε γινόταν κατάχρηση εξουσίας ενώ συμπλήρωσε ότι η οικογένειά της την εκμεταλλεύεται οικονομικά και προσωπικά με κάθε τρόπο. Ο πατέρας της αρνούνταν κατηγορηματικά όσα είπε η τραγουδίστρια και δήλωνε πως το μόνο που τον απασχολεί είναι η ψυχική ευημερία της κόρης του.

Τα δύσκολα χρόνια και το κίνημα #FreeBritney

freebritney

Η Britney Spears βρισκόταν υπό την οικονομική και προσωπική εποπτεία του πατέρα της τα τελευταία 13 χρόνια και έχει πει δημόσια πως «φοβόταν τον πατέρα της». Η τραγουδίστρια ανέφερε μεταξύ άλλων πως υποχρεώθηκε να πάρει φάρμακα που δεν ήθελε, αναγκάστηκε να κάνει περιοδεία πάρα την θέλησή της και δεν είχε την έγκριση να κάνει παιδιά.

«Οι νόμοι πρέπει να αλλάξουν. Δεν νιώθω ότι μπορώ να ζήσω μια ολοκληρωμένη ζωή. Πρέπει να υπενθυμίσουμε στους ανθρώπους που ελέγχουν τη ζωή μου ότι στην πραγματικότητα, δουλεύουν για μένα», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια.

«Δεν μπορούσα να παντρευτώ, ούτε επιτρεπόταν να κάνω παιδί. Είναι προσβλητικό, ντρεπόμουν. Με έχει καταστρέψει αυτό που έχω περάσει, και δεν μπορούσα να το πω ανοικτά. Δεν πίστευα ότι θα με πιστέψει κάποιος. Θεωρώ ότι είναι κακοποιητική αυτή η κηδεμονία. Έλεγα ότι είμαι καλά, δεν είμαι καλά, δεν κοιμάμαι», συμπλήρωσε η Βritney και οι δηλώσεις έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Λίγο αργότερα εκατομμύρια οπαδοί δημιούργησαν το διαδικτυακό κίνημα #FreeBritney, δηλώνοντας έτσι την υποστήριξή τους στην 39χρονη τραγουδίστρια.

Πηγή κεντρικής: apimages.com