Τα κορίτσια του GNTM2 κάνουν μαζί διακοπές (photos)

Τα κορίτσια του GNTM2 κάνουν μαζί διακοπές (photos)

Οι διαγωνιζόμενες του δεύτερου κύκλου του Greece’s Next Top Model κρατούν ακόμα επαφή!

Επαφές μέχρι και σήμερα φαίνεται πως κρατούν μερικά από τα κορίτσια του GNTM2. Αυτό τουλάχιστον καταλάβαμε από τα πρόσφατα Insta Stories που δημοσίευσαν η Άννα-Μαρία Ηλιάδου, η Χαρά Παππά, η Κέισι Μίζιου, η Σπυρούλα Κάιζερ και η Όλγα Καλογήρου, και στα οποία δείχνει να περνούν τέλεια όλες μαζί!

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Η sexy photo της που έκανε και τη Βίκυ Καγιά να σχολιάσει

Οι διακοπές στη Χαλκιδική

Η Άννα-Μαρία Ηλιάδου, η Χαρά Παππά, η Κέισι Μίζιου, η Σπυρούλα Κάιζερ και η Όλγα Καλογήρου βρίσκονται στη Χαλκιδική για διακοπές και φαίνεται να περνούν φανταστικά. Τα τέσσερα κορίτσια γνωρίστηκαν από τη συμμετοχή τους στο GNTM2 και φαίνεται πως μέχρι και σήμερα- δυο χρόνια μετά- κρατούν επαφές.

Η Άννα-Μαρία, μέσα από το Instagram account της, έδειξε πόσο όμορφα περνούν στη Χαλκιδική τρώγοντας όλες μαζί, κάνοντας βόλτες και τρολάροντας η μία την άλλη.

gntm3 iliadou

Στην gallery θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από το επικό reunion των κοριτσιών.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Άννας-Μαρίας

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα-Μαρία Ηλιάδου είχε αποκαλύψει τον Φεβρουάριο του 2021 ότι έγινε κατάξανθη. Μην ξεχνάς πως στο GNTM2 τη γνωρίσαμε ως καστανή.

https://www.instagram.com/p/CLjjChvMUGb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Τώρα, ωστόσο, μέσα από τα στιγμιότυπα των διακοπών της στη Χαλκιδική καταλαβαίνουμε πως η Άννα-Μαρία επιστρέφει σιγά-σιγά στο καστανό της χρώμα μιας και, όπως κι εσύ θα δεις, μόνο οι άκρες των μαλλιών της έχουν παραμείνει ξανθές.

Photos: @annamaria_iliadou & @keisi.miziou & @kaizerspy