Ζέτα Δούκα: Τα συγκινητικά λόγια της κόρης της για τα καμένα δάση και το σχόλιο της Τσιμτσιλή

Ζέτα Δούκα: Τα συγκινητικά λόγια της κόρης της για τα καμένα δάση και το σχόλιο της Τσιμτσιλή

Η Ζέτα Δούκα μοιράστηκε στο Instagram όσα της είπε η κόρη της, Θάλεια, για τα δάση που κατακάηκαν από τις πυρκαγιές.

Συγκλονισμένη είναι όλη η ελληνική κοινωνία μετά τις φωτιές που έκαψαν χιλιάδες στρέμματα δασών στη χώρα μας. Οι celebrities, η μία μετά την άλλη, κάνουν αναρτήσεις στα social media για την παροχή βοήθειας στους πληγέντες, ενώ ορισμένες εκφράζουν τις σκέψεις τους για όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 24ωρα.

Η Ζέτα Δούκα, πριν μερικές ώρες, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram τα συγκινητικά λόγια της κόρης της, Θάλειας, για τα δάση.

Χριστίνα Κοντοβά: Η νέα φωτογραφία της μικρής Ada και το μήνυμα για τον πλανήτη μετά τις φωτιές

Η ανάρτηση της Ζέτας Δούκα και τα λόγια της κόρης της

Μια παλαιότερη φωτογραφία της μέσα σε ένα υπέροχο δάσος ανήρτησε η Ζέτα Δούκα στο Instagram της και έγραψε στη λεζάντα όσα συγκινητικά λόγια της είπε η κορούλα της.

«Μαμά, να πούμε στη Φαντασία που κάνει αλήθεια κάθε ευχή, να ξανακάνει πράσινο το καμένο δάσος. Όπως είναι στη φωτογραφία αυτή. Μπορούμε μαμά;» Τα λόγια της Θάλειας σήμερα το πρωί που βλέπαμε παλιές φωτογραφίες στο τηλέφωνό μου…

https://www.instagram.com/p/CSgpku4D9MZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Μπορούμε άνθρωποι να ξαναπρασινίσουμε τα δάση, να φέρουνε πάλι ψάρια στις θάλασσες, να κάνουμε τον κόσμο βιώσιμο ξανά για τα παιδιά μας; Μπορούμε;;;», έγραψε η ηθοποιός.



Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Ένα πολύ αισιόδοξο σχόλιο έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο post της Ζέτας Δούκα για τα καμένα δάση. «Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή», έγραψε η παρουσιάστρια του ALPHA.

tsimtsili sxolio

Λίγες ώρες νωρίτερα η Σταματίνα είχε κάνει ένα Instagram post στο οποίο αναφερόταν στους πληγέντες από τις πυρκαγιές, αλλά και στην επόμενη μέρα.

https://www.instagram.com/p/CSghdQhjHL1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Καλημέρα φίλοι μου! Εύχομαι να είστε καλά και ασφαλείς. Αν είστε από αυτούς που μετρούν πληγές από τις πυρκαγιές να ξέρετε ότι όλοι είμαστε στο πλευρό σας και θα κάνουμε ό,τι περνάει απ’ το χέρι μας για να το αποδείξουμε. Ας ελπίσουμε τα μαθήματα που πήραμε να μην τα ξεχάσουμε και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και πιο ευσυνείδητοι κάτοικοι αυτού του πλανήτη που μας φιλοξενεί. Το χρωστάμε στα παιδιά μας!», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή ποζάροντας σε ένα λευκό ξωκλήσι με θέα το Αιγαίο.

Cover photo: @zetadouka