Ρούλα Ρέβη: Η οικογενειακή φωτογραφία με τον Τότσικα και το συγκινητικό μήνυμα

Ρούλα Ρέβη: Η οικογενειακή φωτογραφία με τον Τότσικα και το συγκινητικό μήνυμα

Η γνωστή φωτογράφος δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή οικογενειακή στιγμή του συζύγου της με τα παιδιά τους.  

Η Ρούλα Ρέβη έχει δημιουργήσει μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο δίδυμα παιδάκια, την Ειρήνη και τον Άγγελο, και οι τέσσερίς τους μοιράζονται συχνά μέσα από τα social media τις καθημερινές στιγμές τους.

Σήμερα η γνωστή φωτογράφος αποφάσισε να κοινοποιήσει μια πολύ τρυφερή οικογενειακή στιγμή, αλλά και να γράψει όσα αισθάνεται για όσα έχει καταφέρει σχετικά με την οικογένειά της.

Ρούλα Ρέβη: Η φωτογραφία με την αρετουσάριστη κοιλιά της και το συγκινητικό μήνυμα

Το post της Ρούλας Ρέβη

Μια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα, και τα δυο παιδιά τους πάνω στο κρεβάτι κοινοποίησε η Ρούλα Ρέβη στο Instagram της αποτυπώνοντας την οικογενειακή της ευτυχία.

Η φωτογράφος, μάλιστα, έγραψε στη λεζάντα κι ένα μικρό κείμενο, πιθανότατα αναφερόμενη στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της, αλλά και στο πόσο άξιζε που έγινε μητέρα.

https://www.instagram.com/p/CSgiOXSIfn1

«Αν είσαι ξεροκέφαλος σαν εμένα και δεν κάνεις πίσω σε αυτά που θες …… αυτά έρχονται, έρχονται για να σε ανταμείψουν για τη μεγάλη σου απόφαση να περιμένεις. Και να ξέρεις ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα ! ΠΟΤΕ !!!!», έγραψε η Ρούλα Ρέβη.

Ο γάμος και η απόκτηση των διδύμων

Μακριά από την Αθήνα και τα φώτα της δημοσιότητας παντρεύτηκαν η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Beverly Hills, το καλοκαίρι του 2014, με κουμπάρο τους τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Την ίδια μέρα η Ρούλα είχε αποφασίσει ότι θέλει να κάνει και παιδιά στέλνοντας mail στον γυναικολόγο της και ανακοινώνοντάς του αυτήν την απόφασή της. Μέχρι που τον Σεπτέμβριο του 2015 έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της.

Η φωτογράφος, ωστόσο, αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της τις οποίες είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της.

«Είχα κάτσει στο νοσοκομείο 73 μέρες. Κλεισμένη στο δωμάτιο. Κι εγώ δεν το πιστεύω τώρα που το λέμε. Μου φαινόταν σαν να ήταν όλη μου η ζωή εκεί. Γενικά είχα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη μέχρι την 21η εβδομάδα. Δούλευα κανονικά. Λίγο πιο χαλαρά, αλλά ούτε είχα βαρύνει πολύ. Μπήκα για ένα μικρό θέμα, μια περίδεση τραχήλου που είναι σύνηθες στις δίδυμες κυήσεις. Μπήκα ευτυχώς προληπτικά από μόνη μου να μείνω στο νοσοκομείο το προηγούμενο βράδυ, επειδή ο Απόστολος έλειπε στην Κύπρο, οπότε εκεί άρχισε η περιπέτεια», είπε η Ρούλα Ρέβη.Και συνέχισε: «Εκείνο το βράδυ τυχαία έπαθα κάτι άλλο και έτυχε να είμαι στο νοσοκομείο. Έπαθα αποκόλληση πλακούντα, αλλά πολύ μεγάλη, και έτυχε να είμαι στο νοσοκομείο εκείνο το βράδυ. Δεν έπρεπε να μείνω, ήταν υπόθεση ρουτίνας αυτό για το οποίο είχα πάει. Έπαθα την αποκόλληση στον ύπνο μου. Αφού έμεινα εκεί, κάναμε όλη τη φροντίδα που έπρεπε, με φόβο και κίνδυνο, μου είπε να πάω σπίτι για δέκα μέρες ακίνητη και μετά να με δει. Ε, το πρώτο βράδυ που πήγα έπαθα ξανά αποκόλληση στο σπίτι και γύρισα πίσω. Και δεν έφυγα ποτέ, έμεινα εκεί. Δεν το περίμενα κιόλας!» εξομολογήθηκε.

«Εγώ νόμιζα ότι τελειώσαμε εκεί. Ειδικά μετά την πρώτη φορά, είναι σοκαριστικό εκεί που είναι όλα καλά να βλέπεις αίμα, να ξέρεις πως έχασες ένα κομμάτι του πλακούντα σου. Φοβήθηκα πολύ ότι θα έχανα τα παιδιά, ήμουν σίγουρη για λίγες μέρες. Έπαθα πανικό, μαύρισαν όλα μπροστά μου. Ήταν ξαφνικά και δεν το έβλεπα να σταματάει. Μετά έπαθα πολλά. Μεταγγίστηκα, έπαθα λοίμωξη από το χειρουργείο, έπαθα κάτι με το συκώτι από τις ορμόνες που εκκρίνει ο οργανισμός, ξυνόμουν και έτρεχαν αίματα από το σώμα μου… Έπαθα πάρα πολλά! Έπαθα ό,τι επικίνδυνο μπορεί να πάθει μία έγκυος γυναίκα. Απλώς μετά το υπέμεινα στωικά όλο. Ήταν πολύ δύσκολο, ερχόταν το ένα μετά το άλλο. Από ένα σημείο και μετά είναι τέτοια η απογοήτευση που κάθε μέρα περίμενα και κάτι άλλο», δήλωσε η φωτογράφος.

DPG Network