Η κουμπάρα της Αθηνάς Οικονομάκου είναι διάσημη ενδυματολόγος της εγχώριας showbiz

360 SHARES

Η Νικόλ Παναγιώτου είναι φίλη με τους πιο διάσημους ηθοποιούς του χώρου.

Θα έχεις δει πια πολλές φορές το όνομα της Νικόλ Παναγιώτου. Πρόκειται για τη διάσημη ενδυματολόγο του θεάτρου και της τηλεόρασης, με δουλειές στο βιογραφικό της, όπως η παράσταση «Δείπνο ηλιθίων» (2017) και  «TOC TOC» (2019). Αυτός, όμως, δεν είναι και ο μοναδικός λόγος που τη γνωρίζεις.

Η Νικόλ είναι πολύ καλή φίλη και κουμπάρα της Αθηνάς Οικονομάκου.

 

Κάπως έτσι, εμφανίζεται σε αρκετές αναρτήσεις της ηθοποιού, πηγαίνουν μαζί διακοπές και, γενικά, φαίνεται πως περνούν υπέροχα ό,τι και να κάνουν.

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε μία λεπτομέρεια για την πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της

Η κουμπάρα της Αθηνάς Οικονομάκου, Νικόλ Παναγιώτου

Η Παναγιώτου λόγω της δουλειάς της γνωρίζεται με πολλούς ηθοποιούς της showbiz. Γι’ αυτό και ανά διαστήματα τη βλέπεις να ποζάρει μαζί τους και να κάνει τις αντίστοιχες αναρτήσεις στο Instagram.Μάλιστα, αρκεί μία ματιά στο προφίλ της στο Instagram για να εντυπωσιαστείς με τα απλά αλλά ιδιαίτερα κομψά και διαχρονικά looks που δημιουργεί. 

Πρόσφατα, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τον Θύμιο Κουκιό, έναν καλλιτέχνη που συμμετείχε σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, όπως «Αύγουστος» (2017) και «Ο Μισάνθρωπος» (2018), ενώ στην τηλεόραση τον έχεις δει στη σειρά «Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς» (2018).

Με τον ηθοποιό δηλώνει πολύ καλή φίλη, εξ ου και έγραψε στο caption: «Όταν έχω εσένα ❤️~ #friends #mysummer #greece».

Το σχόλιο της Μαριάννας Τουμασάτου

Την ανάρτηση γρήγορα είδε μία από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της τηλεόρασης, η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία και έκανε ένα πολύ αστείο σχόλιο: «Και μετά κάηκε!»

Στη συνέχεια θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Παναγιώτου με διάσημους celebrities.

360 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ