Αθηνά Οικονομάκου: Έτσι αποθεώνει τις διακοπές της-Η θέα απο το δωμάτιό της που θα ζηλέψεις (video)

Αθηνά Οικονομάκου: Έτσι αποθεώνει τις διακοπές της-Η θέα απο το δωμάτιό της που θα ζηλέψεις (video)

Η ηθοποιός απολαμβάνει στο έπακρο το διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές, τροφοδοτώντας μας με όμορφες εικόνες. Η ηθοποιός-επιχειρηματίας θεωρείται από τις ισχυρότερες Ελληνίδες influencers αφού διατηρεί έναν λογαριασμό στο Instagram που έχει αγγίξει τους 1 εκατομμύριο followers.

Η ηθοποιός μοιράζεται πολύ συχνά φωτογραφίες και υλικό από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος και τα δύο τους παιδιά (Μάξιμος και Sienna) ολοκληρώνουν την ευτυχία της με τον καλύτερο τρόπο.

Αθηνά Οικονομάκου: Ο μικρός Μάξιμος έχει μεγαλώσει πολύ - Η αξιολάτρευτη φωτογραφία

Οι διακοπές στο νησί των ανέμων και η μαγευτική θέα

https://www.instagram.com/p/CSHAIpeN6ja/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει οικογενειακώς τις διακοπές της στη Μύκονο και δεν σταματά να μας δείχνει τις ομορφιές του νησιού. Ο σύζυγός της δραστηροποιείται τα τελευταία χρόνια στο χώρο της εστίασης, με το ζευγάρι να περνά τα καλοκαίρια του στο νησί των ανέμων, παρέα με καλούς φίλους. Πριν λίγη ώρα η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μας κάνει ένα mini tour, δείχνοντάς μας την υπέροχη θέα από το δωμάτιό της.



Η γνωριμία με τον σύζυγό της

https://www.instagram.com/p/CSRLF_iNW1V/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη Μύκονο το 2013 και η Αθηνά Οικονομάκου έχει περιγράψει σε παλαιότερη συνέντευξή της πως ακριβώς ήρθαν πιο κοντά: «Θυμάμαι τα πάντα! Παρόλο που δεν έχω καθόλου καλή μνήμη και διαγράφω τα πάντα, τη γνωριμία με τον Φίλιππο τη θυμάμαι ολόκληρη. Κάθε λεπτό. Για εμένα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Ήμασταν με μια παρέα στη Φτελιά, στη Μύκονο, και κάναμε ηλιοθεραπεία. Κάποια στιγμή, περίπου 300 μέτρα μακριά, βλέπω έναν άνθρωπο με μηχανή και κράνος. Δεν έβλεπα καν πρόσωπο. Όσο πλησίαζε, και ενώ είχε φτάσει στα 50 μέτρα από εμάς, γυρίζω στους φίλους μας και τους λέω «εγώ αυτόν θέλω»! Έτσι ακριβώς!

Αν λάτρεψες κι εσύ το τραγούδι από το βίντεο της Αθηνάς κάνε κλικ εδώ για να το απολαύσεις.



Πηγή φωτογραφιών: @athinao!konomakou