Η Ιωάννα Μαλέσκου με ολόσωμο μαγιό στην οροφή αυτοκινήτου (photo)

Η Ιωάννα Μαλέσκου με ολόσωμο μαγιό στην οροφή αυτοκινήτου (photo)

Η παρουσιάστρια συνεχίζει τις εμφανίσεις με μαγιό στις νέες της αναρτήσεις.

Τελευταίες επίσημες ημέρες του καλοκαιριού και η Ιωάννα Μαλέσκου δε σταματά να δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες με μαγιό. Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι είναι μία πολύ ιδιαίτερη και ξέγνοιαστη εποχή. Οι μήνες που προσπαθείς να αφιερώσεις στην ξεκούρασή σου και να γεμίσεις μπαταρίες για τον χειμώνα.

Η Μαλέσκου, μάλιστα, με τη νέα σεζόν, θα επιστρέψει ξανά στους τηλεοπτικούς δέκτες και θα κρατάει συντροφιά στο πιστό της κοινό γεμάτη χαμόγελα και θετική διάθεση. Μέχρι τότε, είπε να ποζάρει με μαγιό πάνω στην οροφή ενός αυτοκινήτου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έβαλε ξανά μπικίνι και οι κοιλιακοί συναγωνίζονται το μαύρισμα της



Η φωτογραφία πάνω στο αυτοκίνητο

Δύο ημέρες μετά τον Δεκαπενταύστο, η λαμπερή παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει ένα story με μία φωτογραφία της. Σε αυτήν έχει φορέσει ένα πολύ hot, ολόσωμο μαγιό και έχει ανέβει στην οροφή ενός αυτοκινήτου.

ioanna maleskou magio

Πού είχες ξαναδεί αυτό το μαγιό

Το συγκεκριμένο μαγιό είχες ξαναδεί σε μία ανάρτησή της στα τέλη του Ιουλίου, στην οποία πόζαρε σε μία πισίνα από τις διακοπές της. Το κοινό ενθουσιάστηκε, οπότε ίσως και αυτό έπαιξε τον ρόλο του στο να το ξαναποστάρει φωτογραφία με το εν λόγω σχέδιο.

https://www.instagram.com/p/CR9WMpooQTY

Ιωάννα Μαλέσκου: Ηλιοκαμένη και χαλαρή, ποζάρει χωρίς υποψία μακιγιάζ (photo)

Περίμενε, όμως. Στη συνέχεια, θα βρεις περισσότερες σέξι φωτογραφίες του αγαπημένου σου κοριτσιού.