Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα ξανά sexbomb, η Ουρανία με δική της μπουτίκ και ο μισητός Μελέτης

Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα ξανά sexbomb, η Ουρανία με δική της μπουτίκ και ο μισητός Μελέτης

Αλυσίδα εξελίξεων σε ένα Διαφάνι υπό δικτατορία. Τίποτα δεν θα είναι ίδια. Ξέχνα ό τι ήξερες (και όποιον ήξερες...). 

Τα γυρίσματα για τον Γ’ Κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» έχουν ξεκινήσει και βρίσκονται σε πυρετώδεις ρυθμούς. Ξέρεις ήδη από πληροφορίες που είχαν εμφανιστεί ήδη από τον Β’ Κύκλο ότι η συνέχεια θα τοποθετηθεί χρονολογικά στην εποχή της δικτατορίας, οπότε και μόνο αυτό περιπλέκει πολύ τα πράγματα για τους πρωταγωνιστές.

Υπάρχουν, όμως, πολλά ανοιχτά μέτωπα. Χαρακτήρες που έχουν αφήσει μισοτελειωμένες δουλειές και που όλοι αναρωτιούνται πώς θα ξετυλιχτεί το νήμα των ιστοριών τους, ξεκινώντας με το ευχάριστο της υπόθεσης και την Ουρανία να ανοίγει δικό της μαγαζί.

https://www.instagram.com/p/CSBhZ1vATVv

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Κούκλος ο πρώην της Ελένης -Αλλάζουν όλα - The winter is coming στο Διαφάνι

Μέτωπο #1: Ο Μελέτης

Ο Μελέτης γίνεται χαφιές και δεξί χέρι του Ακύλα, του ανθρώπου της δικτατορίας στο Διαφάνι. Και, σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, ερωτεύεται την κόρη του και αποκτά έναν πιο σκοτεινό ρόλο.

https://www.instagram.com/p/CSMqGkBqaeJ

Τον Μελέτη, όμως, θα βρει μπροστά της η Πηνελόπη που επιστρέφει από το Παρίσι (ως δικηγόρος ή εισαγγελέας). Η Πηνελόπη στη μνήμη του συζύγου της, Αλέξη, θα ταχθεί υπέρ των αθώων και των κυνηγημένων από την δικτατορία, οπότε αναμενόμενα θα σταθεί στο αντίπαλο μέτωπο του παλιού της έρωτα, Μελέτη.

Μέτωπο #2: Η Βιολέτα

Ξέρεις πια μέχρι σήμερα ότι η Βιολέτα αναλαμβάνει έναν ρόλο «μαύρης χήρας». Έχει θρηνήσει τον χαμό του συζύγου της, Μιλτιάδη, και επιστρέφει για να εκδικηθεί τους υπεύθυνους. Τι βρίσκεται στα πρώτα της to-dos; Το να τα φτιάξει με τον Ακύλα, τον αδερφό του δολοφόνου του συζύγου της.

https://www.instagram.com/p/CSG2WmegIGs

Άγριες Μέλισσες: Βιολέτα vs Μυρσίνη για τα μάτια του Ακύλα! Θα γίνει χαμός στο Διαφάνι

Μέτωπο #3

Η Σοφούλα έχει γλιτώσει από τον Βόσκαρη και τα όσα πέρασε μαζί του και, εκεί που λες ότι τώρα όλα θα είναι ρόδινα με τον Άγγελο… Όχι! Η δικτατορία θα φέρει σε δύσκολη θέση εκείνον και τον Προύσαλη που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα παρεπόμενά της στο Διαφάνι.



Φήμες, μάλιστα, λένε ότι θα εξοριστεί το μισό χωριό. Κάποιοι -όπου κάποιοι βάλε Σεβαστοί- θα εξοριστούν οικειοθελώς στη Λάρισα με τους μικρούς να ανοίγουν ένα κλαμπ. Κάποιοι άλλοι, όπως ο Λάμπρος, όχι με δική τους θέληση.

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Δεν μένει άνθρωπος στο Διαφάνι! Τίνος είναι Μυρσίνη τα παιδιά;