Καραβάτου-Κατσούλης: Το διαζύγιο, τα τελευταία κοινά post και οι χωριστοί επαγγελματικοί δρόμοι

Καραβάτου-Κατσούλης: Το διαζύγιο, τα τελευταία κοινά post και οι χωριστοί επαγγελματικοί δρόμοι

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 11 χρόνια κοινής ζωής. Αλήθεια θυμάσαι πότε ήταν το τελευταίο κοινό post που έκαναν μαζί;

Άλλο ένα αγαπημένο ζευγάρι της showbiz αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους. Έπειτα από 11 χρόνια κοινής ζωής η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Ήταν μια είδηση που έπεσε σαν βόμβα σήμερα το πρωί, καθώς ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους έστειλε μια επιστολή σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης γράφοντας συγκεκριμένα:

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μετά το τέλος της επαγγελματικής συνεργασίας τους ήρθε και το τέλος της σχέσης

Όλοι ξαφνιάστηκαν πριν από λίγους μήνες όταν ο Κρατερός Κατσούλης αποφάσισε να αποχωρήσει από την καθημερινή εκπομπή του Star «Στην Φωλιά των ΚΟΥ ΚΟΥ», την οποία παρουσίαζε μαζί με την σύζυγό του για 3 συνεχόμενες σεζόν. H είδηση ξάφνιασε πολλούς όμως ο Κρατερός έσπευσε να δικαιολογήσει την αποχώρισή του λέγοντας πως επιθυμεί να αφιερωθεί στο θέατρο και τον κινηματογράφο που είναι ουσιαστικά και η δουλειά του.



O Κρατερός το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν στη Μυτιλήνη για τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημενη».


https://www.instagram.com/p/CQOIGq_n5mM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Κατερίνα Καραβάτου έβαλε πλώρη για Mega, χωρίς τον Κρατερό.

Η ανακοίνωση από τον τηλεοπτικό σταθμό του Mega ήρθε, καλωσορίζοντας την Κατερίνα σε δική της εκπομπή. Δίπλα της όπως σημειώνεται δεν θα είναι ο Κρατερός, αλλά ο επιστήθιος φίλος και συνεργάτης της, Στέφανος Κωνσταντινίδης, ενώ μαζί της έχει και τον επι χρόνι σκηνοθέτη της Δημήτρη Σταματίου.


https://www.instagram.com/p/BnilX4agOtz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πότε ήταν το τελευταίο post που έκανε ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου

Αν κανείς κάνει μια αναζήτηση στο προσωπικό Instagram account του Κρατερού Κατσούλη θα διαπιστώσει πως τελικά ο χωρισμός ήταν κάτι που διαφαίνονταν από καιρό. Η τελευταία ανάρτηση του μαζί με την σύζυγό του ήταν πριν από 2 χρόνια, στο παιδικό πάρτυ της Αέλιας.


https://www.instagram.com/p/B2ZTPSJotI_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ισχύει το ίδιο και με την Κατερίνα Καραβάτου;

H Κατερίνα Καραβάτου μπορεί να βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του Κρατερού στο πλατό όμως αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά στο Instagram account της θα παρατηρήσει πως έχει ν΄ανεβάσει κοινή φωτογραφία με τον σύζυγό της από τα γενέθλιά του, πριν από έναν χρόνο.


https://www.instagram.com/p/CEKbMx1DWbV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν προσέξει κανείς θα δει την επόμενη κοινή του φωτογραφία να είναι το 2019, και μάλιστα τότε επρόκειτο για μια επαγγελματική φωτογράφιση που είχαν κάνει για την εκπομπή του Star «Στην Φωλιά των ΚΟΥΚΟΥ».


https://www.instagram.com/p/CEKbMx1DWbV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορεί και οι δύο να είναι πολύ ενεργοί στα social media ομως προτιμούν όλα αυτά τα χρόνια να κρατούν χαμηλούς τόνους όσον αφορά την προσωπική τους ζωή, ανεβάζοντας φωτογραφίες μόνο με επαγγελματικές στιγμές ή με καλούς φίλους και συνεργάτες.

Τελευταία φορά που είδαμε την Κατερίνα με τον Κρατερό σε φωτογραφία από τις διακοπές τους ήταν περίπου πριν από 4 χρόνια, μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει η Κατερίνα στο κτήμα Αθανασάκη.


https://www.instagram.com/p/BI72Uinj5YH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Κρατερός από την άλλη είχε ανεβάσει μια κοινή φωτογραφία με την Κατερίνα πριν από 4 χρόνια, ανήμερα της γιορτής του πατέρα γράφοντας συγκεκριμένα:

«Σημερα το πρωι ειχα τη πιο συγκινητικη εκπληξη των γενεθλίων μου! Βγαίνοντας απο το μπάνιο ολη η οικογενεια μου, φορώντας μπλούζες που γράφουν "μπαμπα μας σε λατρευουμε" που τραγούδησαν για να μου ευχηθούν και μου έδωσαν τη δικη μου μπλουζα που λέει: "εγώ ειμαι ο μπαμπάς και με λατρεύτε!!!" Χαζομπαμπάς και τετράκις ευτυχής!! Υγεία χαρά αγαπη σε ολους! Χίλια ευχαριστω στη μονα-δική μου, @katerinakaravatou για την εκπληξη!»


https://www.instagram.com/p/BJXmkpwD5oF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα τελευταία χρόνια προτιμούσαν να κάνουν ξεχωριστές διακοπές με τα παιδιά τους.

Δες εδώ πού πήγε η Κατερίνα με την Αέλια και τον Αρίωνα

Δες τις κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού έτσι όπως της έχουν ανεβάσει στα προσωπικά τους social media.