Το μακιγιάζ αλλάζει τον άνθρωπο! H Tyra Banks μας δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το μακιγιάζ αλλάζει τον άνθρωπο! H Tyra Banks μας δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο (photos)

Το top model ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι αγνώριστη.

Η Tyra Banks είναι από τις λίγες γυναίκες που διέγραψαν τόσο λαμπρή καριέρα στο χώρο του modeling. Το μοντέλο-παρουσιάστρια, που μεσουρανούσε στις πασαρέλες όλων των κορυφαίων οίκων μόδας, σήμερα έχει εμπλουτίσει πολύ το βιογραφικό της, γράφοντας ακόμη και δικό της βιβλίο.

Η 47χρονη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το Instagram της να μετρά περισσότερους από 7 εκατομμύρια ακόλουθους. Εκεί η Tyra δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.



Κι όμως συνέβη! Η Tyra Banks απάντησε στο Τwitter για τον σάλο του GNTM

«Δεν ονευρευόμουν να είμαι η πρώτη μαύρη γυναίκα στο εξώφυλλο του περιοδικού γιατί τότε δεν μπορούσα καν να σκεφτώ ότι είναι δυνατό κάτι τέτοιο. Περίπου έτσι ήταν και τώρα, δεν πίστευα ότι στα 45 μου θα είμαι ξανά στο εξώφυλλο αυτού περιοδικού» είχε δηλώσει το διάσημο μοντέλο πριν λίγα χρόνια στο περιοδικό Sports Illustrated.

https://www.instagram.com/p/CQOiMt4HZNd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Tyra Banks μας δείχνει το αληθινό της πρόσωπο

https://www.instagram.com/p/CSpTVa6piJ5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το 47χρονο μοντέλο-παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει ένα post-αποκάλυψη, που μας εξέπληξε θετικά. Η Αμερικανίδα σταρ έκανε ένα σύντομο διάλειμμα από τη χρήση περούκας, αφαίρεσε κάθε ίχνος μακιγιάζ και πόζαρε στον φακό εμφανώς ευδιάθετη.

Η φυσική ομορφιά είναι το καλύτερο trend

Μπορεί τα παλαιότερα χρόνια οι celebrities να έτρεμαν στην ιδέα ότι θα κυκλοφορήσει makeup free φωτογραφία τους στον Τύπο, ωστόσο εν έτει 2021 αυτό αποτελεί παρελθόν. Ολοένα και περισσότερες γυναίκες της παγκόσμιας showbiz (Jennifer Lopez, Olivia Rodrigo κ.ά) μας δείχνουν αληθινές φωτογραφίες από το σώμα και το πρόσωπό τους, χωρίς επεξεργασία, θέλοντας να περάσουν έτσι το πιο σημαντικό μήνυμα στις νέες γενιές. Πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας, ακριβώς όπως είναι, να μην παλεύουμε να κρύψουμε τυχόν ατέλειες αφού ακόμη κι αυτές συνθέτουν την φυσική, μοναδική μας ομορφιά.

Μα πόσο μεγάλωσε: Η Tyra Banks μας δείχνει το γιο της μετά από πολύ καιρό

Πηγή φωτογραφιών: @tyrabanks