Σοφία Καρβέλα: Η γυμναστική τα χαράματα και η αποκάλυψη για τον «τεράστιο πόνο»

Σοφία Καρβέλα: Η γυμναστική τα χαράματα και η αποκάλυψη για τον «τεράστιο πόνο»

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα είναι πιο ενεργή από ποτέ στο Instagram αυτές τις εβδομάδες.

Η Σοφία Καρβέλα αυτήν την περίοδο είναι πιο ενεργή από ποτέ στα social media. Σίγουρα ανέκαθεν έκανε αναρτήσεις στον λογαριασμό της στο Instagram, όμως, κάτι η επίσκεψή της στην Ελλάδα, κάτι το νέο της κατάστημα στο Soho, της δίνουν καθημερινά αφορμές για να κάνει posts.

Αυτήν τη φορά, στο προσκήνιο βρέθηκε το θέμα της γυμναστικής. Ξέρεις, άλλωστε, ότι η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα λατρεύει τη γυμναστική και τα αποτελέσματα φαίνονται στο ιδιαίτερα σμιλευμένο σώμα της.

Σοφία Καρβέλα: Η αποκάλυψη για τις δυσκολίες στη ζωή της & η μεγάλη αλλαγή

Τα βίντεο μετά τη γυμναστική

Στα πρόσφατα βίντεο που ανέβασε στο Instagram μίλησε για την εμπειρία της στο γυμναστήριο. Η Καρβέλα γυμνάστηκε τόσο πολύ που της δημιουργήθηκε μεγάλος πόνος στα πόδια και στη συνέχεια αποφάσισε να αστειευτεί με τον εαυτό της.







Το πιάσιμο και ο πόνος

«Θέλω να πω για τον τεράστιο πόνο που νιώθω. Τα πόδια μου (συγκεκριμένα οι ιγνυακοί τέντοντες), οι ανύπαρκτοι γλουτοί μου που προσπαθώ τόσο πολύ να τον επαναφέρω και να τον αποτρέψω να πέσει πιο χαμηλά από αυτό που είναι»

«Πονάω. Είναι χάλια. Αλλά, δεν μπορώ να το χορτάσω. Αυτό είναι το τέλειο πράγμα με αυτό», είπε ανάμεσα σε άλλα, τονίζοντας ότι παρά το ότι υποφέρει, νιώθει πολύ καλά.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο σπίτι της για να πάει τα παιδιά της στο σχολείο – ο λόγος που πηγαίνει τόσο νωρίς στο γυμναστήριο.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες πρόσφατες φωτογραφίες της στη Νέα Υόρκη.