Βάσω Λασκαράκη: Αλλού νομίζουμε πως βρίσκεται όμως σε άλλο νησί είναι (photo)

Βάσω Λασκαράκη: Αλλού νομίζουμε πως βρίσκεται όμως σε άλλο νησί είναι (photo)

Η υπέροχη φωτογραφία που την τράβηξε ο Λευτέρης Σουλτάτος!


Μπορεί η Βάσω Λασκαράκη να υποδέχτηκε τον Αύγουστο στην Κρήτη όμως απ' ότι βλέπουμε από τις φωτογραφίες της, σε άλλο νησί συνεχίζει τις διακοπές της.



Η ηθοποιός έχει αφήσει τις τελευταίες ημέρες το Ηράκλειο Κρήτης στο οποίο βρίσκεται το πατρικό σπίτι του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου, καθώς έχει ξεκινήσει γυρίσματα για το νέο σίριαλ στο οποίο θα πρωταγωνιστεί στην ΕΡΤ.

H Βάσω Λασκαράκη άφησε την Κρήτη και επέστρεψε στην Αθήνα για έναν σημαντικό λόγο


Και μπορεί να νομίζαμε πως στο πρώτο mini day off θα πεταχτεί ξανά στην Κρήτη, όμως η ηθοποιός αποφάσισε να ανηφορίσει για Ιόνιο. Και λέμε «ν' ανηφορίσει» καθώς επέλεξε να βρίσκεται στο βορειότερο νησί του Ιονίου, την πανέμορφη Κέρκυρα.



Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε σήμερα μέσα από ένα instagram post που γέμισε αμέσως χιλιάδες likes.




https://www.instagram.com/p/CStdlZVrjYM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στα σχόλιά της δίπλα στην φωτογραφία, το shot το έκανε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο σύζυγός της, ο οποίος την απαθανάτισε ενώ καθόταν μπροστά από ένα κατάφυτο παραδοσιακό σπίτι του νησιού.

Η Βάσω Λασκαράκη ντυμένη casual, φορώντας ένα jean σόρτς, sneakers και ενα t-shirt, φαίνεται σαν μικρό κοριτσάκι. Μαυρισμένη και με τα μαλλιά της να έχουν ανοίξει από τον ήλιο, δεν κοιτάζει στην κάμερα αλλά αμυδρά χαμογελά.


Οι διακοπές στην Κρήτη και η φωτό που έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται αν είναι έγκυος



Η ηθοποιός υποδέχτηκε τον Αύγουστο με μια υπέροχη φωτογραφία από την Κρήτη. Και αυτό δεν ήταν το περίεργο που γέννησε ερωτηματικά αλλά η πόζα της. Η Λασκαράκη φορώντας ένα καφέ μπικίνι, ήταν ξαπλωμένη στην παραλία, καλύπτοντας με το χέρι της την κοιλίτσα της.

Η κίνηση αυτή -όπως ήταν αναμενόμενο- γέννησε ερωτηματικά.


https://www.instagram.com/p/CSCRwIqD5ri/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως ήταν φυσικό, υπήρξαν και σχόλια που ρωτούσαν αν υπάρχει το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης όμως κανείς δεν επιβεβαίωσε ή διέψευσε κάτι.

Δες φωτογραφίες από τις διακοπές της...