Daniel Craig: Οι απίστευτες δηλώσεις για την περιουσία του - «Θα την ξεφορτωθώ πριν πεθάνω»

Daniel Craig: Οι απίστευτες δηλώσεις για την περιουσία του - «Θα την ξεφορτωθώ πριν πεθάνω»

Πώς αιτιολογεί ο super star του κινηματογράφου την απόφασή του να χαρίσει την περιουσία του και όχι να την κληρονομήσουν οι κόρες του.

Ο Daniel Craig αποκαλύπτει ότι τα παιδιά του δεν θα κληρονομήσουν την τεράστια περιουσία του και σκοπεύει να την ξεφορτωθεί πριν πεθάνει.

Ο 53χρονος ηθοποιός, του οποίου η περιουσία υπολογίζεται στα 116 εκατ. λίρες (136 εκατομμύρια ευρώ δηλαδή αν θέλεις να κάνεις τον υπολογισμό), δήλωσε ότι πιστεύει ότι η κληρονομιά των χρημάτων είναι «αντιπαθής» και ελπίζει να «χαρίσει» τα περισσότερα από τα εκατομμύρια του σε άλλους.

Ο James Bond, ο οποίος έχει μια κόρη με την τωρινή σύζυγό του Rachel Weisz και άλλη μια με την πρώην του σύντροφο Fiona Lourdon, αναφέρθηκε επίσης και στην αποχώρησή του από το ρόλο του 007 στο επερχόμενο No Time To Die.

Μιλώντας στο περιοδικό Candis, ο Daniel είπε: «Δεν υπάρχει μια παλιά παροιμία που λέει ότι αν πεθάνεις πλούσιος, έχεις αποτύχει; Νομίζω ότι ο Andrew Carnegie (σ.σ ένας Αμερικανός βιομήχανος) έδωσε τα χρήματά του (περίπου 11 δισεκατομμύρια δολάρια), κάτι που δείχνει πόσο πλούσιος ήταν». Και συνέχισε λέγοντας «Αλλά δεν θέλω να αφήσω μεγάλα ποσά στην επόμενη γενιά. Νομίζω ότι η κληρονομικότητα είναι αρκετά δυσάρεστη. Η φιλοσοφία μου είναι να τα ξεφορτωθείς ή να τα χαρίσεις πριν φύγεις».



Αυτή είναι η συμβουλή του Daniel Craig στον επόμενο James Bond

O James Bond που αγαπάμε


https://www.instagram.com/p/CH3e4oJHE1H/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο star του Knives Out πρόκειται να αποχαιρετήσει τον εμβληματικό του ρόλο ως James Bond όταν το No Time To Die θα κυκλοφορήσει τελικά τον επόμενο μήνα, αφού είχε καθυστερήσει πολλές φορές η πρεμιέρα του λόγω της πανδημίας του Covid.

Υπήρχαν πολλές εικασίες για το αν o star θα σταματούσε τον ρόλο του ως 007 μετά το Spectre του 2015, αλλά είχε πει συγκεκριμένα: «Νόμιζα ότι μάλλον δεν ήμουν ικανός να κάνω κάτι άλλο. Για μένα, ήταν πολύ ξεκάθαρο στο μυαλό μου ότι δεν θα επέστρεφα».



Το No Time to Die αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου.