Αυτή είναι η συμβουλή του Daniel Craig στον επόμενο James Bond

Νατάσσα Σχοινά
Αυτή είναι η συμβουλή του Daniel Craig στον επόμενο James Bond

Ο ηθοποιός ετοιμάζει τον άνθρωπο που θα αναλάβει τον πράκτορα 007 μετά την απόσυρσή του.

Με τόσες αναβολές που έχει πάρει πια το James Bond, κανείς δεν ξέρει πότε θα καταφέρει να φτάσει στη μεγάλη οθόνη. Η νέα ημερομηνία που έχει οριστεί βρίσκεται έναν χρόνο μετά την αρχική, τον Απρίλιο του 2021, και όλοι ελπίζουμε να παραμείνει εκεί χωρίς περαιτέρω παρεμβάσεις. Βέβαια, τα πράγματα είναι λίγο ρευστά, οπότε ποτέ δεν μπορείς να υπολογίσεις με σιγουριά.

Πέρα από ημερομηνίες και υποθέσεις, ωστόσο, αυτό που ξέρουμε είναι ότι η ταινία που πρόκειται να έρθει στη συνέχεια θα είναι η τελευταία με τον Daniel Craig ως πρωταγωνιστή. Ο επόμενος James Bond δε γνωρίζουμε ποιος θα είναι και ανυπομονούμε για την προβολή της νέας ταινίας, ώστε να γίνουν τα αποκαλυπτήρια. Μαζί μας, ωστόσο, ανυπομονεί και ο Craig.




Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή The Tonight Show Starring Jimmy Fallon και έδωσε τη δική του συμβουλή στον άνθρωπο που θα αναλάβει να ενσαρκώσει μετά από εκείνον τον εικονικό πράκτορα.

«Μην αποτύχεις. Είναι ένα όμορφο, απίστευτο πράγμα. Άφησέ το καλύτερο απ’ αυτό που το παράλαβες»

Όπως είναι λογικό, ο ηθοποιός έχει αγαπήσει πραγματικά τον χαρακτήρα που υποδύεται, έχει καταλάβει την κινηματογραφική του αξία και δε θέλει να τον δει να φθίνει στα λάθος χέρια.