Έκανε χαμό ο Μπόγδανος! Ο χορός και το γλέντι με την σύντροφό του μέχρι πρωίας (video)

Έκανε χαμό ο Μπόγδανος! Ο χορός και το γλέντι με την σύντροφό του μέχρι πρωίας (video)

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του στις Κυκλάδες.

Στις Κυκλάδες βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Ηλίας Μπόγδανος και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Εξρχοπούλου. Ο 30χρονος τραγουδιστής και το νεαρό μοντέλο χαίρονται το διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και ταξίδεψαν στην Τήνο, συνοδευόμενοι από καλούς φίλους.

Oι διακοπές του Ηλία στην Τήνο με το κορίτσι του

Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει βρει το άλλο του μισό στο πλευρό της γλυκιάς Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου. O τραγουδιστής και πρώην Survivor δείχνει πιο ερωτευμένος από ποτέ παρά τις πρόσφατες φήμες χωρισμού που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Το ζευγάρι βρίσκεται στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην Τήνο, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Το ερωτευμένο ζεύγος είναι καθημερινά μαζί, περνώντας ξέγνοιστες στιγμές και δεν διστάζουν να μοιράζονται με τον κόσμο τη χαρά τους μέσα απο τα social media. Πριν λίγες ώρες ο τραγουδιστής των INCO πόσταρε ένα βίντεο στο οποίο τον βλέπουμε να χορεύει παραδοσιακούς χορούς υπό τον ρυθμό της μουσικής.

Ο Ηλίας Μπόγδανος έγινε καλά και απολαμβάνει τη θάλασσα με την κούκλα σύντροφό του

https://www.instagram.com/p/CSrrar5MF6j/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις τον χορό του τραγουδιστή στα στενά της Τήνου.



Η σχέση Μπόγδανου - Εξαρχοπούλου

https://www.instagram.com/p/CKBuhQMAK1c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι είναι μαζί αρκετό καιρό και η σχέση τους άντεξε ακόμη και όσο ο τραγουδιστής βρισκόταν στο Survivor. Μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης ο Ηλίας είχει επικοινωνία στα έπαθλα με το κορίτσι του και λίγο αργότερα εκείνη βρέθηκε στο πλευρό του στον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι.

«Είμαι σίγουρη πως νιώθεις τη στήριξη όλων μας και παίρνεις μια υποσυνείδητη δύναμη από αυτή και πραγματικά το ζούμε στο έπακρο. Στεναχωριόμαστε με τις λύπες σου και χαιρόμαστε με τις χαρές σου αλλά είμαστε ήσυχοι γιατί ξέρουμε ότι έχεις τον δικό σου τρόπο να κρατάς τα σημαντικά και αυτό θα σε φτάσει ως το τέλος. Ξέρουμε πως θα περιμένουμε αρκετό καιρό ώσπου να γυρίσεις και θα είσαι νικητής» είχε στείλει η Αλεξάνδρα στον Ηλία όσο εκείνος βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Double date! Μπόγδανος και Κατσούλης βγήκαν έξω με τα κορίτσια τους (video)

Πηγή φωτογραφιών: @iliasmpogdanos