Κορίτσι για σπίτι: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πλένει ρούχα στον κήπο φορώντας μόνο το μαγιό της (photo)

Κορίτσι για σπίτι: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πλένει ρούχα στον κήπο φορώντας μόνο το μαγιό της (photo)

Η Ηλιάνα χωρίς ίχνος μακιγιάζ απολαμβάνει τον ήλιο και ... αυτοσαρκάζεται!

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη γνώρισες πρώτη φορά το 2018 μέσα από το Greece’s Next Top Model, ούσα στη θέση του κριτή του reality μοντέλων. Όλος ο κόσμος μιλούσε για την Ηλιάνα και όχι άδικα. Έπειτα από δύο επιτυχημένες σεζόν στο GNTM, η κριτής και μοντέλο αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στην παρουσίαση, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της παρουσιάστριας στο Pop Up στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha.

Η Ηλιάνα είναι ένα φρέσκο και όμορφο κορίτσι και αυτό το βλέπεις και μέσα από το Instagram account της κάθε τόσο που ανανεώνει το feed της. Και την έχεις δει να ποζάρει πολλές φορές είτε με μαγιό, είτε και topless ακόμη δείχνοντας τις αναλογίες της. Την είχες δει όμως ξανά να πλένει ρούχα;

Χαμογελάει ξανά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά οι γυμνασμένοι της γλουτοί έκλεψαν την παράσταση

Η Ηλιάνα πλένει ρούχα φορώντας μόνο το μαγιό της

H παρουσιάστρια και μοντέλο ανέβασε πριν από μερικές ώρες στο Instagram account της δύο φωτογραφίες, στις οποίες μπορείς ξεκάθαρα να δεις πρώτον ότι είναι κορίτσι από σπίτι και δεύτερον το απίθανα καλλίγραμμο κορμί της.

Με ένα καρό μαγιό και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Ηλιάνα ποζάρει μπροστά από μια λεκάνη προσπαθώντας να πλύνει τα ρούχα της, με νάζι και αρκετό χιούμορ! Άλλωστε ξέρει καλά να αυτοσαρκάζεται...

Η ανάρτησή της φυσικά συγκέντρωσε πάνω από 30 χιλιάδες likes σε λιγότερο από πέντε ώρες, ενώ αρκετά ήταν και τα σχόλια που την αποθέωσαν.



«Laundry day»: έγραψε στο caption των φωτογραφιών που ανέβασε, συνοδεύοντας τις επίσης με τα hashags #carefree και #makeupfree.

Οι διακοπές στη Σαντορίνη και οι μαγικές φωτογραφίες

Η Ηλιάνα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της στα ελληνικά νησιά, με τη Σαντορίνη να είναι η πιο πρόσφατη επίσκεψή της. Η παρουσιάστρια και μοντέλο πέρασε κάποιες πολύ όμορφες μέρες στο νησί των Κυκλάδων με τη φίλη της και μέσα από το Instagram account της σου έδειξε μερικές από τις πιο ωραίες γωνίες του νησιού.


https://www.instagram.com/p/CSmdCuJM2sY

«Χάζεψε» την Ηλιάνα γιατί ακόμη έχουμε καλοκαίρι και θέλουμε νοερά να ταξιδεύουμε στα ελληνικά νησιά (τι κι αν κάποιες από εμάς επέστρεψαν στο γραφείο;)!