Rosie Huntington Whiteley-Jason Statham: Θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά (photo)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Rosie Huntington Whiteley-Jason Statham: Θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά (photo)

Έτσι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της.

Μετά την ανακοίνωση πως η Scarlett Johansson έγινε μαμά για δεύτερη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της και πρώτο παιδί με τον Colin Jost, το Hollywood έφερε στο φως ακόμη μια νέα εγκυμοσύνη.

Η Rosie Huntington Whiteley με ένα post στο Instagram ανακοίνωσε πως εκείνη και ο Jason Statham θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά μετά από τέσσερα χρόνια.

Γέννησε η Scarlett Johansson- Πώς ανακοίνωσε το ζευγάρι το φύλο και το όνομα του μωρού

Το post της ανακοίνωσης της Rosie στο Instagram

To 34χρονο μοντέλο δεν είπε πολλά στο post που έκανε. Αρκέστηκε στο να ανεβάσει μία σειρά από φωτογραφίες με διαφορετικά looks, όπου στην πραγματικότητα έδειχναν τη σταδιακή αλλαγή στην κοιλίτσα της, μέχρι να φτάσεις στην τελευταία εικόνα που πια έβλεπες τη φουσκωμένη της κοιλίτσα πιο καθαρά.

Η Rosie και ο σύντροφός της Jason Statham είναι σε σχέση από το 2010 και αρραβωνιάστηκαν το 2016. Τον Ιούνιο του 2017 έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, τον Jack Oscar Statham.

«Τaaa daahhh! Δεύτερος γύρος», έγραψε η Rosie στο caption των φωτογραφιών μαζί με κάποια emoji αγγελάκια, τα οποία ίσως και να μαρτυρούν το φύλο του μωρού.


https://www.instagram.com/p/CSwvTYUH9WR

Οι φωτογραφίες με τον 4χρονο γιο της

Η Rosie ανανεώνει αρκετά συχνά το Instagram account της όμως οι φορές που θα δείξει στιγμές από την προσωπική της ζωή με τον Jason και τον μικρό Jack Oscar είναι σπάνιες. Ο γιος τους είναι πλέον τεσσάρων ετών και είναι πια έτοιμος να υποδεχτεί το νέο του αδερφάκι.



Πριν από πέντε ημέρες, το 34χρονο μοντέλο ανέβασε στο account της μια σειρά από φωτογραφίες και όπως θα δεις και στη gallery παρακάτω, μέσα σε αυτές ήταν και ο Jack που έχει μεγαλώσει πλέον αρκετά. Δεν βλέπεις το προσωπάκι του όμως είναι αξιολάτρευτος.

Δες στη gallery παρακάτω τις φωτογραφίες με την πορεία της κοιλίτσας της που ανέβασε η Rosie, αλλά κι εκείνες με τον γιο της.