Γέννησε η Scarlett Johansson- Πώς ανακοίνωσε το ζευγάρι το φύλο και το όνομα του μωρού

Γέννησε η Scarlett Johansson- Πώς ανακοίνωσε το ζευγάρι το φύλο και το όνομα του μωρού

Το νέο ανακοίνωσε ο ευτυχισμένος μπαμπάς με τον πιο πρωτότυπο τρόπο.

Η Scarlett Johansson και ο Colin Jost πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η star του «Black Widow» και ο κωμικός ηθοποιός του «Saturday Night Live» γέννησε χθες τον καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο Jost ανακοίνωσε το όνομα του νεογέννητου μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας: «Εντάξει, κάναμε μωρό. Το όνομά του είναι Κόσμο. Τον αγαπάμε πολύ» και συνέχισε με δεύτερη ανακοίνωση ζητώντας ουσιαστικά κατανόηση από τα media, διατηρώντας την ιδιωτικότητά τους.


https://www.instagram.com/p/CSuiWHxlah-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη ηθοποιός γίνεται μητέρα. Η Johansson έχει επίσης μια κόρη, την 6χρονη Rose με τον πρώην σύζυγό της, Romain Dauriac.

Η Page Six είχε αποκαλύψει πρώτη στις αρχές Ιουλίου ότι η 36χρονη ηθοποιός και ο 39χρονος κωμικός περίμεναν το πρώτους τους παιδί. «Η Σκάρλετ είναι έγκυος, αλλά διατηρεί πολύ χαμηλό προφίλ», είχε γράψει η εφημερίδα.

Ο Jost επιβεβαίωσε το γεγονός μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ βρισκόταν σ' ένα show στο Ridgefield Playhouse στο Κονέκτικατ, λέγοντας στο κοινό: «Πρόκειται ν΄αποκτήσουμε ένα μωρό, είναι συναρπαστικό».

Η σχέση

Η star των "Avengers" παντρεύτηκε μυστικά τον Jost τον Οκτώβριο του 2020 μετά από τρία χρόνια γνωριμίας. Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός πυροδότησε για πρώτη φορά τις φήμες περί εγκυμοσύνης τον Ιούνιο, όταν απέφυγε να εμφανιστεί στις περισσότερς εκδήλωσεις προώθησης της ταινίας «Black Widow».



«Δεν έχει κάνει πολλές συνεντεύξεις ή εκδηλώσεις για την προώθηση του «Black Widow», κάτι που προκαλεί έκπληξη, καθώς πρόκειται για μια τεράστια κυκλοφορία της Marvel/Disney», έγραφε η Page Six.

Scarlett Johansson2

Αντ 'αυτού, η ηθοποιός πραγματοποίησε τις διαφημιστικές εμφανίσεις της μέσω Zoom.