Άγριες Μέλισσες: Λίγο πριν την έναρξη της τρίτης σεζόν η Πηνελόπη κάνει διακοπές στην Τήνο (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Λίγο πριν την έναρξη της τρίτης σεζόν η Πηνελόπη κάνει διακοπές στην Τήνο (photos)

Απολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί της Μεγαλόχαρης.

Η τρίτη σεζόν των Άγριων Μελισσών είναι προ των πυλών και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και περίπου ενάμιση μήνα. Οι ηθοποιοί ενδιάμεσα από τα γυρίσματα απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους και φυσικά ανανεώνουν το Instagram account τους με φωτογραφίες και βίντεο.

Η Πηνελόπη Σεβαστού ή αλλιώς Μαρία Πετεβή (όπως είναι το κανονικό της όνομα) κάνει τις διακοπές της στο νησί της Τήνου και μέσα από το account της σου δείχνει τις ομορφιές του νησιού.


https://www.instagram.com/p/CSwmaFsooIN

Οι διακοπές στην Τήνο και οι φωτογραφίες στο Instagram

Μπορεί να ακούς το όνομα της Τήνου και το μυαλό σου να πηγαίνει αμέσως στην εκκλησία και πως το μόνο που έχεις να κάνεις εκεί είναι να πας να προσκυνήσεις την εικόνα της Μεγαλόχαρης. Κάνεις όμως μεγάλο λάθος γιατί η Τήνος είναι πραγματικά ένα παρεξηγημένο νησί.

Είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων μετά τη Νάξο και την Άνδρο και οι ομορφιές του πραγματικά θα σε ξαφνιάσουν. Από τις παραλίες μέχρι τα γραφικά χωριά της είναι πανέμορφη και σίγουρα αξίζει να την επισκεφθείς. Αυτά θα άκουσε μάλλον και η Μαρία και φέτος κάνει εκεί τις διακοπές της όπως ίσως είδες μέσα από το account της.

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη επιστρέφει εισαγγελέας των αθώων - Τιμή στη μνήμη Γραμματικού!

Οι φωτογραφίες από τον Βωλάξ

Η Μαρία βρίσκεται στο νησί της Τήνου εδώ και λίγες ημέρες και μέσα από το account της δείχνει κάθε τόσο τα μέρη που επισκέπτεται. Εχθές (19/8/21) η 27χρονη ηθοποιός επισκέφθηκε το χωριό Βωλάξ, το οποίο είναι από τα μέρη που πρέπει να πας εάν βρεθείς στην Τήνο.

Ο Βωλάξ είναι ένα μεσαιωνικό καθολικό χωριό με περίπου 53 μόνιμους κατοίκους (απογραφή του 2011) και περιτριγυριζόμενο από πέτρες και μεγάλους σφαιρικούς γρανιτένιους βράχους ηφαιστειογενούς προέλευσης. Το όνομά του το χωριό το οφείλει στους μεγάλους γρανιτένιους βράχους που το περιβάλλουν και είναι κομμάτι του ίδιου του οικισμού.

Αν κάνεις μια μικρή βόλτα μέσα στο χωριό θα συναντήσεις σίγουρα τα μπλε και καφέ παντζούρια στα οποία οι κάτοικοι έχουν γράψει στίχους από ποιήματα και τραγούδια, προκειμένου να δώσουν μια άλλη νότα στον χώρο.

Αυτές τις φωτογραφίες ανέβασε και η Μαρία και δεν έχεις παρά να τις δεις στη gallery που ακολουθεί παρακάτω.