Drew Barrymore: Η προσπάθεια πέτυχε- Έχασε 10 κιλά και είναι άλλος άνθρωπος (photo)

Drew Barrymore: Η προσπάθεια πέτυχε- Έχασε 10 κιλά και είναι άλλος άνθρωπος (photo)

Η ηθοποιός φορά το κίτρινο μαγιό της, χαμογελά στον φακό με αυτοπεποίθηση και η αλλαγή είναι εμφανής.

Η Drew Barrymore τολμά να κάνει αλλαγές στη ζωή της, να πειραματίζεται με νέα πράγματα στα επαγγελματικά της και να τα απολαμβάνει. Η 46χρονη ηθοποιός κάνει προσπάθειες τον τελευταίο καιρό για να χάσει βάρος, να προσέξει τη διατροφή και το σώμα της ώστε να έχει την πολυπόθητη ευεξία που χρειάζεται.

Οι προσπάθειές της για απώλεια βάρους έχουν επιφέρει καρπούς και όπως μπορείς να δεις στη φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό της Instagram account μοιάζει με μια αχτίδα φωτός μέσα στο κατακίτρινο ολόσωμο μαγιό της!


https://www.instagram.com/p/CSuLk5XFJok/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δουλεύοντας και παίζοντας», έγραψε ο Drew στη δημοσίευση.

Η Drew Barrymore κάνει #tbt και ο λόγος δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι

Η προσπάθεια για να αλλάξει τη ζωή της και το σώμα της

Η Drew είχε μιλήσει ανοικτά για το ταξίδι της προς την ευεξία πέρυσι, αποκαλύπτοντας ότι έχασε 20 κιλά τον Φεβρουάριο του 2020. Η ηθοποιός μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram με την personal trainer Marnie Alton και μίλησε για το πώς τη βοήθησε να γίνει ο «καλύτερος εαυτός» της.



H Drew έγραψε: «Αυτή η γυναίκα είναι η μακροχρόνια δασκάλα μου και η πιο αγαπητή και σημαντική φίλη μου. Με έχει βοηθήσει. Με θεράπευσε. Με ενθάρρυνε να συνεχίσω όταν ένιωθα ότι το να ήμουν δυνατή ήταν ένα ανυπέρβλητο κατόρθωμα».


https://www.instagram.com/p/B8tpLDcFayH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Η Marnie ήταν αυτή που με οδήγησε εκεί», συνέχισε ο Drew. «Έχασα 10 κιλά και προπονήθηκα σαν μητέρα… Ελπίζουμε ότι οι άνθρωποι στον κόσμο της ευεξίας είναι πραγματικά υγιείς στην καρδιά και στο μυαλό τους. Δεν είναι μόνο το να είσαι terminator! Έχει να κάνει με το πώς θα βρεις τον εαυτό σου. Πώς θα γίνεις ο καλύτερος εαυτός σου. Χρειαζόμαστε όμως καθοδήγηση και ελπίζουμε οι δάσκαλοί μας να είναι έξυπνοι, σοφοί και λογικοί!», είχε γράψει.