Η Αθηνά Οικονομάκου κάνει sup και δείχνει το κορμί της δυο μήνες μετά τη γέννα (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Αθηνά Οικονομάκου κάνει sup και δείχνει το κορμί της δυο μήνες μετά τη γέννα (photos)

Η ηθοποιός είναι στα καλύτερά της.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου τους τελευταίους μήνες. Στις 9 Ιουνίου 2021 η ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, τη Σιέννα, και από τότε ουκ ολίγες φορές την έχεις δει να ποζάρει μαζί της στο Instagram.

Αρκετές είναι οι φορές επίσης που την έχεις δει με μαγιό αυτό το καλοκαίρι, μετά την γέννηση της κόρης της. Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, η Αθηνά Οικονομάκου, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο κάνει sup σε παραλία της Μυκόνου και εκεί μπορείς να δεις το σώμα της δυόμιση σχεδόν μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της.

Αθηνά Οικονομάκου: Θυμήθηκε τη μέρα που έμαθε πως είναι έγκυος με μία photo

Το βίντεο με το sup στην παραλία

Το φετινό καλοκαίρι της μετά από σχεδόν δύο χρόνια η Αθηνά Οικονομάκου το περνάει στη Μύκονο παρέα με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά, Μάξιμο και Σιέννα.

Μέσα από το Instagram account της έχεις δει όλο αυτό το διάστημα πώς περνάει τις διακοπές της, αλλά και φωτογραφίες και βίντεο της ίδιας με μαγιό στην παραλία. Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο στο οποίο η Αθηνά Οικονομάκου κάνει sup και δείχνει παράλληλα το σώμα της δυο μήνες μετά την εγκυμοσύνη.


https://www.instagram.com/p/CSuJLHDtuqJ

Η ηθοποιός δείχνει να έχει χάσει αρκετά από τα κιλά που πήρε στη εγκυμοσύνη της και να έχει επιστρέψει και πάλι στην πρότερη εμφάνισή της.

Όπως και να ‘χει πάντως, είτε με κιλά είτε χωρίς είναι όμορφη και αυτό είναι εμφανές στο account της.

Οι φωτογραφίες με μαγιό της Αθηνάς Οικονομάκου

Το καλοκαίρι αυτό και από τότε που γέννησε την κόρη της, η Αθηνά έχει ανεβάσει ουκ ολίγες φωτογραφίες φορώντας το μαγιό της. Με φόντο διάφορες γωνίες της Μυκόνου, η ηθοποιός σε έχει κάνει να χαζεύεις με τις ώρες τις φωτογραφίες της και να αναρωτιέσαι πώς είναι δυνατόν να γέννησε μόλις δύο μήνες πριν.

Δες στη gallery παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες της.