Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Kylie Jenner-Ιδού όσα γνωρίζουμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Kylie Jenner-Ιδού όσα γνωρίζουμε

Η είδηση κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

H οικογένεια των KarJenner πρόκειται να γίνει μεγαλύτερη. Η Kylie Jenner περιμένει το δεύτερο παιδί της σύμφωνα με πληροφορίες και πηγές που έχουν μιλήσει μέχρι στιγμής στο HollywoodLife, αλλά και με δημοσίευμα του Page Six.

Η Kylie και ο Travis Scott είναι ήδη γονείς της 3χρονης Stormi Webster, την οποία υποδέχθηκαν τον Φεβρουάριο του 2018. Το HollywoodLife επικοινώνησε με τους εκπροσώπους της Kylie και του Travis για επιβεβαίωση, αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμη κανένας από τους δύο.

Δες για πρώτη φορά αδημοσίευτο υλικό από την γέννηση της κόρης της Kylie Jenner

Ακόμη ένα παιδάκι για την Kylie Jenner;

Οι fans της Kylie εδώ και αρκετό καιρό περιμένουν την είδηση αυτή, και τώρα που κυκλοφόρησε έχει ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Τα νέα της Kylie για την εγκυμοσύνη έρχονται λίγο μετά την ανακοίνωση για ένα ακόμη νέο μέλος στην οικογένεια Jenner.

Ο ετεροθαλής αδερφός των Kendall και Kylie, Burt Jenner αποκάλυψε στο TMZ πως θα γίνει ξανά πατέρας. Αυτό θα είναι το τρίτο παιδί για τον Burt και τη σύζυγό του, Valerie.


https://www.instagram.com/p/COqnPrFnmMz

Η επανασύνδεση Kylie-Travis φαίνεται να έχει την καλύτερη κατάληξη

Εδώ και καιρό ακούγεται πως ο Travis Scott και η Kylie Jenner έδωσαν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους, έπειτα από διάλειμμα που έκαναν από τον Σεπτέμβριο του 2019. Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει λίγο χρόνο χωριστά, αφού προσπάθησε και δεν κατάφερε να κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν. Εκείνη την εποχή, μια πηγή είπε στο HollywoodLife ότι ήταν ο τρόπος ζωής και τα πολυάσχολα προγράμματα της Kylie και του Travis που επηρέασαν τη σχέση τους.



Τώρα φαίνεται πως τα πράγματα πηγαίνουν περίφημα μεταξύ τους, και αν ισχύει και η είδηση της εγκυμοσύνης, τότε η μικρή Stormi θα είναι σίγουρα πολύ χαρούμενη που θα γίνει μεγάλη αδερφή.

Σύγχυση δημιούργησε η είδηση της εγκυμοσύνης

Η είδηση της εγκυμοσύνης στην οικογένεια KarJenner πάντως δημιούργησε μια σύγχυση αφού πολλοί υπέθεσαν πως μπορεί να είναι είτε η Khloe που εδώ και καιρό προσπαθεί με εξωσωματική να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδάκι, είτε η Kourtney που είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον Travis Barker, είτε η Kylie Jenner.

Μένει απλά να επιβεβαιωθεί η είδηση ή ακόμη καλύτερα να το ανακοινώσει η ίδια η Kylie. Μέχρι τότε δες μερικές φωτογραφίες της με τη Stormi στη gallery παρακάτω.