Angelina Jolie: Έφτιαξε προφίλ Instagram, έκανε την πρώτη της ανάρτηση και ξεπέρασε την Aniston

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Angelina Jolie: Έφτιαξε προφίλ Instagram, έκανε την πρώτη της ανάρτηση και ξεπέρασε την Aniston

Η κατάσταση στο Αφγανιστάν ήταν η αφορμή για να δημιουργήσει λογαριασμό.

Πριν από μερικές ώρες η Angelina Jolie έφτιαξε το δικό της επίσημο account στο Instagram. Η κατάσταση που επικρατεί στο Αφγανιστάν ήταν η αφορμή της δημιουργίας του λογαριασμού, με την ηθοποιό να ανεβάζει ως πρώτο post ένα γράμμα που της έστειλε μια έφηβη.

Την Angelina ακολουθούν ήδη 4,1 εκατομμύρια άνθρωποι και η πρώτη της δημοσίευση δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν.

Το σύμβολο ελπίδας των γυναικών του Αφγανιστάν έχασε την ελπίδα του - Η Shamsia Hassan σε απόγνωση

Το πρώτο post της Jolie στο Instagram

Η Angelina Jolie χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της για να μιλήσει για την αναταραχή στο Αφγανιστάν και τις γυναίκες και τα παιδιά που βρίσκονται τώρα σε σοβαρό κίνδυνο.

Η 46χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ανθρωπιστής, μπήκε στο Instagram την Παρασκευή (20/8/21), αφιερώνοντας την πρώτη της ανάρτηση στην τρέχουσα κατάσταση στο Αφγανιστάν, καθώς πολλοί Αφγανοί αναζητούν ασφάλεια από τους Ταλιμπάν μετά την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων.

«Αυτή είναι μια επιστολή που έλαβα από μια έφηβη στο Αφγανιστάν», γράφει η λεζάντα της Jolie μαζί με μια φωτογραφία του χειρόγραφου σημειώματος και συνεχίζει: «Αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι του Αφγανιστάν χάνουν την ικανότητά τους να επικοινωνούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να εκφράζονται ελεύθερα. Έτσι ήρθα στο Instagram για να μοιραστώ τις ιστορίες τους και τις φωνές όσων σε όλο τον κόσμο αγωνίζονται για τα βασικά τους ανθρώπινα δικαιώματα».


https://www.instagram.com/p/CSzXXUHLzXt

Ο λόγος που η Angelina Jolie έφτιαξε το δικό της Instagram account

Μια πηγή κοντά στη Jolie ανέφερε στο PEOPLE ότι η μητέρα έξι παιδιών ένιωσε ότι ήταν καιρός να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων.

«Κανείς δε νοιάζεται για εμάς»: Το video με το κορίτσι από το Αφγανιστάν που κλαίει έγινε viral

«Η Angie ένιωσε αναγκασμένη να συμμετάσχει σε μια στιγμή που γυναίκες και νέοι στο Αφγανιστάν χάνουν την ικανότητα να επικοινωνούν στα κοινωνικά μέσα και να εκφράζονται ελεύθερα», λέει η πηγή. «Από τη δική της οπτική, αν είναι σε θέση να συμμετάσχει στην προσπάθεια να ενισχύσει τις φωνές τους, τότε θεωρεί πως είναι ένας αρκετός λόγος για να συμμετάσχει και να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της», συνέχισε η πηγή.



Όπως καταλαβαίνεις αυτή είναι μόνο η αρχή για την Angie, που θα χρησιμοποιεί το account της για να προσφέρει όσο περισσότερη βοήθεια γίνεται.

Πώς ξεπέρασε όμως την Aniston; Διάβασε τη gallery