Σεράινα Καζαμία: Η νικήτρια του GNTM ποζάρει με την κόρη της στις πιο cute φωτογραφίες (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σεράινα Καζαμία: Η νικήτρια του GNTM ποζάρει με την κόρη της στις πιο cute φωτογραφίες (photos)

Δες πόσο χαριτωμένο είναι το κοριτσάκι της.

Έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε που είδες για πρώτη φορά στην οθόνη σου τη Σεράινα Καζαμία. Η μελαχρινή κοπέλα ήταν συμμετέχουσα στον πρώτο κύκλο του Next Top Model το 2009 και εν τέλει αναδείχθηκε και νικήτρια του reality μοντέλων.

Σήμερα είναι μια ευτυχισμένη όμορφη μανούλα και συχνά μέσα από το account της ανεβάζει φωτογραφίες με την κόρη της.

Σεράινα Καζαμία: Η νικήτρια του GNTM δείχνει την κόρη της σε σπάνια εμφάνιση (pics+vid)

Οι νέες photo με την κόρη της στο Instagram

Κάπου στα μέσα Ιουλίου (15/7/21) η Σεράινα ανέβασε κάποιες φωτογραφίες με την κορούλα της και αυτή ήταν η πρώτη φορά που την έβλεπες. Σίγουρα εκείνες δεν ήταν τόσο ευδιάκριτες όσο οι τωρινές, όμως πρέπει αλήθεια να δεις τις πρόσφατες αναρτήσεις της.

serainakazamia 233826388 1013250709466942 843651907306656747 n

Η μικρούλα έχει μεγαλώσει κάπως και είναι πραγματικά πολύ χαριτωμένη. Η Σεράινα επισκέφθηκε στην Ελβετία την αδερφή της Eva κι αυτό ήταν το πρώτο «ταξίδι» της μικρούλας. Η αδερφή της νικήτριας του GNTM έδειχνε ξετρελαμένη από τη χαρά της με την ανιψιά της, ενώ και η μικρούλα δεν σταμάτησε να γελάει λεπτό και να κάνει χαρές στη θεία της.



Ο γάμος της Σεράινα Καζαμία

Τον Απρίλιο του 2021 και λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, η Σεράινα παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Jonas Kappeli, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στο account της.

Το Top Model ζει πλέον μόνιμα στην Ελβετία και έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εκτός και αν εκείνη θέλει να δείξει κάτι στους followers της. Και οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβασε ήταν πραγματικά αξιολάτρευτα.



Δες περισσότερες φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.