Η Κάτια Ταραμπάνκο μας δείχνει την κοιλιά της: Έτσι είναι το σώμα της δύο χρόνια μετά το GNTM

Πατούλια Κατερίνα
Η Κάτια Ταραμπάνκο μας δείχνει την κοιλιά της: Έτσι είναι το σώμα της δύο χρόνια μετά το GNTM

Η Κάτια του Survivor και του GNTM βρίσκεται στην Πορτογαλία.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, ήταν η νικήτρια του GNTM πριν δύο χρόνια και μοιράστηκε τη μεγάλη νίκη της με την Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Στην τηλεοπτική σεζόν που πέρασε η Κάτια βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor αλλά τελικά στον πρώτο μήνα παραμονής της, η Ταραμπάνκο αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

H Κάτια και το Survivor

Η ίδια είχε μιλήσει κατόπιν για την ταλαιπωρία που υπέστη το σώμα της, με την ίδια να φτάνει τα 48 κιλά:

«Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα έδινα το ρύζι στην ομάδα για να το γλιτώσω όλο αυτό. Μπήκα στο Survivor 53 κιλά, το χαμηλότερο που έχω φτάσει, και βγαίνοντας νομίζω ότι είχα φτάσει 48 κιλά. Είχα χάσει όλο το λίπος, δεν είχα ίχνος κυτταρίτιδας κι είχα χάσει πια όλους μου τους μύες.

Πριν μπω είχα κάνει μια αυστηρή δίαιτα και είχα χάσει ήδη κιλά. Σίγουρα πάντως αν έμπαινα ξανά θα έτρωγα πάρα πολύ πριν μπω για να έχω περιθώριο να χάσω κιλά.

Έβραζα νερό με αλάτι για να μου ανέβει η πίεση, για να πάρω τα πάνω μου γιατί ένιωθα ότι κατέρρεα. Ίσως μας έκανε κακό το πολύ αλάτι», είχε πει χαρακτηριστικά η Κάτια.

To σώμα της Κάτιας μετά το Survivor

Και οι μήνες πέρασαν και το μοντέλο βρίσκεται το διάστημα αυτό στην Πορτογαλία. Η Κάτια κάνει διακοπές σε δημοφιλή παραλία και εκεί δημοσίευσε και φωτογραφίες με ένα υγιές πια σώμα και έχοντας πάρει τα κιλά που έχασε στο Survivor.

Η Κάτια όχι μόνο μας έδειξε την κοιλιά της αυτή τη στιγμή αλλά από τις πόζες της είδαμε πως το μεγάλο τατουάζ που απεικόνιζε έναν τίγρη στο μηρό της έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.



H Κάτια φαίνεται πως έχει υπό έλεγχο αυτή τη στιγμή και την ψωρίαση, το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια.

Διάβασε ακόμα:Κάτια Ταραμπανκό: Ήταν καλεσμένη στη Μαλέσκου και μίλησε ανοιχτά για την ψωρίαση

Δες τις πόζες από την Πορτογαλία παρακάτω.