Κάτια Ταραμπανκό: Ήταν καλεσμένη στη Μαλέσκου και μίλησε ανοιχτά για την ψωρίαση

Κάτια Ταραμπανκό: Ήταν καλεσμένη στη Μαλέσκου και μίλησε ανοιχτά για την ψωρίαση

«Κράτησα καιρό μέχρι να κλατάρω. Γιατί αλλιώς απλά θα ήμουν off για την υπόλοιπη σεζόν».

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 2, όμως ο φετινός κύκλος του Survivor την βρήκε ν' αγωνίζεται στον στίβο μάχης, ούσα μέσα στους πρώτους παίκτες που μπήκαν στο reality επιβίωσης. Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπανκό που κάποια στιγμή αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι και να συνεχίσει την πορεία της εκτός αγωνιστικής αρένας, λόγω προβλήματος υγείας.

Η Κάτια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και, ανάμεσα στα άλλα, μίλησε για το αυτοάνοσο που αντιμετωπίζει, την ψωρίαση.



Τι είπε η Κάτια στη Μαλέσκου

«Έκανα καλά που άκουσα το σώμα μου και τα καμπανάκια του. Και ήταν πολλά η αλήθεια είναι. Κράτησα καιρό μέχρι να κλατάρω. Γιατί αλλιώς απλά θα ήμουν off για την υπόλοιπη σεζόν»

Κάτια Ταραμπάνκο: Η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση που δεν περίμενες (vid)





Στη συνέχεια, εξήγησε στην παρουσιάστρια πώς λειτουργεί η ψωρίαση στη δική της περίπτωση:

«Είναι όλα στον εγκέφαλο ουσιαστικά. Πολλές φορές, ήμουν πάρα πολύ καλά στη ζωή μου και, ξαφνικά, εμφανιζόταν μόνο του. Οπότε, μία τελευταία σταγόνα στην ψυχολογική σου κατάσταση, στα κιλά σου, στο οτιδήποτε, μπορεί να πεταχτεί όσο είσαι τέλεια».

Survivor: Ποιον παίκτη του Survivor συνάντησε χθες η Κάτια Ταραμπάνκο; (video + photos)

Τέλος, όταν ερωτήθηκε από τη Μαλέσκου σχετικά με το αν έχει δεχτεί μηνύματα από το κοινό, είπε:

«Έλαβα μηνύματα πάρα πολλά. Και από γυναίκες και από άντρες κάθε ηλικίας. Μικροί, μεγάλοι. Μου λέγανε ‘Μπράβο σου που το είπες. Μας δίνεις κι εμάς δύναμη, support’, οπότε ήταν ένα τεράστιο ‘ευχαριστώ’ η απάντησή μου. Ο καθένας το αντιμετωπίζει διαφορετικά βάσει του σώματός του».