Ο γιος της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη γίνεται 14 και η μαμά του δεν κρύβει την περηφάνεια της

Πατούλια Κατερίνα
Ο γιος της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη γίνεται 14 και η μαμά του δεν κρύβει την περηφάνεια της

Γενέθλια έχει σήμερα ο γιος της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη.

Η Δέσποινα Βανδή πέρα από την καλλιτεχνική της υπόσταση στο τραγούδι, είναι πάνω απ’ όλα μια τρυφερή και περήφανη μαμά.

Η Βανδή που βιώνει τους πρώτους μήνες της ζωής της ως single πια, μετά τον χωρισμό από τον Ντέμη Νικολαΐδη, πέρα από τα δικά της 52α γενέθλια, τα πρώτα μετά τον χωρισμό, ήρθε η ώρα για τα 14α γενέθλια του γιου της, τα πρώτα ως οικογένεια που ναι μεν οι γονείς έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, όμως πάνω απ’ όλα τα παιδιά των Βανδή και Νικολαΐδη παραμένουν στο επίκεντρο και αποτελούν προτεραιότητα.

Τι γνωρίζουμε:

Η Δέσποινα έκανε φέτος διακοπές στην Εύβοια.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η τραγουδίστρια στο Instagram γράφοντας:
«Τις φετινές μας διακοπές τις περάσαμε στην Εύβοια!


https://www.instagram.com/p/CSykYQ5sYHu


Παρότι ο τόπος υπέστη μεγάλη καταστροφή και οι κάτοικοι του επίσης, δε θέλαμε συνειδητά να αλλάξουμε προορισμό.Το νησί και οι άνθρωποι χρειάζονται τη στήριξη μας με κάθε τρόπο.Ήμασταν εκεί κολυμπήσαμε στη θάλασσα που ήταν γεμάτη αποκαΐδια άλλη μέρα ήταν γεμάτη από τσούχτρες και υπήρξε και η νύχτα που η φωτιά ήταν κοντά μας στα Μεσοχώρια και που ωστόσο όλοι έδρασαν γρήγορα και κατάφεραν να τη σβήσουν…
Είναι ένας πανέμορφος τόπος και όλοι τους τόσο δεσμευτικά φιλόξενοι.
Για εμάς θα είναι πια ένας σίγουρος προορισμός»!

Τα γενέθλια του Γιώργου:

Ο γιος της Δέσποινας και του Ντέμη γίνεται σήμερα 14 ετών και δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πάρτι που θα λάβει ή όχι χώρα. Μοιάζει σχεδόν σίγουρο, την τούρτα να έχει φτιάξει ο ίδιος ο εορτάζων. Άλλωστε, πολλές φορές η Βανδή μας έχει δείξει τις μαγειρικές δημιουργίες του γιου της ή ακόμα και τα γλυκά που φτιάχνει ο έφηβος, ο οποίος φαίνεται πως έχει ταλέντο και στη ζαχαροπλαστική.


https://www.instagram.com/p/CEII3d9pXAx

Πέρσι, η Δέσποινα είχε κάνει ένα σταθερό Post προς τιμήν του γιου της, ενώ φέτος έχει δημοσιεύσει τα παρακάτω stories στο Instagram.