Sofia Vergara: Διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς - Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Sofia Vergara: Διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς - Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Η αποκάλυψη της 49χρονης ηθοποιού για το πρόβλημα υγεία που βίωσε.

H Sofia Vergara μοιράστηκε μαζί μας μια συγκλονιστική μαρτυρία για τη μάχη της με τον καρκίνο του θυρεοειδούς. Συμπαρουσίαζε τον τηλεμαραθώνιο Stand Up to Cancer 2021 το βράδυ του Σαββάτου (21/8/21), όταν η 49χρονη ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει για την εποχή που διαγνώστηκε με καρκίνο του θυρεοειδούς, στα 28 της.

Η photo της Vergara με μαγιό αποδεικνύει ότι τα 48 είναι μόνο ένας αριθμός

Η εξομολόγηση της Sofia Vergara

«Σε ηλικία 28 ετών κατά τη διάρκεια μιας τυπικής ιατρικής επίσκεψης, ο γιατρός μου ψηλάφησε ένα κομμάτι στο λαιμό μου», θυμάται η Sofia Vergara. «Έκαναν πολλές εξετάσεις και μου είπαν τελικά ότι είχα καρκίνο του θυρεοειδούς. Όταν είσαι νέος και ακούς αυτή τη λέξη «καρκίνος», το μυαλό σου πηγαίνει σε τόσα πολλά μέρη, αλλά προσπάθησα να μην πανικοβληθώ».

Η Sofia συνέχισε: «Διάβασα κάθε βιβλίο και ανακάλυψα ό, τι μπορούσα γι' αυτό. Ήμουν τυχερή που το διαγνώσαμε νωρίς και είχα την υποστήριξη των γιατρών μου και κυρίως της οικογένειάς μου».

Η 49χρονη έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν για τη μάχη με τον καρκίνο, αποκαλύπτοντας ότι έπρεπε να αφαιρέσει τον θυρεοειδή της και ήταν σε θέση να κάνει πλήρη ανάρρωση. Παίρνει ακόμη φάρμακα για την πρόληψη του υποθυρεοειδισμού.

«Έμαθα πολλά εκείνο το διάστημα, όχι μόνο για τον καρκίνο του θυρεοειδούς, αλλά έμαθα επίσης ότι σε περιόδους κρίσης, είμαστε καλύτερα μαζί», πρόσθεσε η Sofia.



H πρώτη εξομολόγηση της Sofia το 2011

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Sofia Vergara μιλούσε για το πρόβλημα υγείας που βίωσε πριν από 21 χρόνια.

Τον Νοέμβριο του 2011 η ηθοποιός είχε μιλήσει πρώτη φορά γι’ αυτό το θέμα στο Nightline λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήμουν πολύ νέα, και όταν σου λένε αυτή τη λέξη είσαι σε φάση “για τι πράγμα μιλάς”. Πάντα σκέφτεσαι τον θάνατο. Αυτό σκέφτεσαι μόνο όταν σου λένε πως έχεις καρκίνο, και είναι πραγματικά πολύ τρομακτικό.


https://www.instagram.com/p/CSFaoUcBTWL

Όταν έχεις μια ευθύνη, όπως ένα παιδί ή μια οικογένεια δεν μπορείς να δώσεις στον εαυτό σου την πολυτέλεια να πέσει σε κατάθλιψη», ανέφερε μεταξύ άλλων πριν από δέκα χρόνια η αγαπημένη ηθοποιός.