Αγγελική Νικολούλη: Ο πρωτότυπος τρόπος που «καλωσόρισε» τους συναδέλφους της στο Mega (video)

Αγγελική Νικολούλη: Ο πρωτότυπος τρόπος που «καλωσόρισε» τους συναδέλφους της στο Mega (video)

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της ένα απολαυστικό video, καλωσορίζοντας παλιούς και νέους συνεργάτες στο Mega!

Η Αγγελική Νικολούλη και επίσημα πια έχει αλλάξει τηλεοπτική στέγη, μια ανακοίνωσε που ήρθε όχι μόνο δια στόματός της αλλά και μέσω του δελτίο τύπου που ανακοίνωσε το Mega πριν από λίγο καιρό.

Έπειτα από 9 χρόνια στο «δεύτερο σπίτι» της, όπως αποκαλούσε τον Alpha, αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή, προκειμένου να ανανεωθεί τόσο η ίδια επαγγελματικά όσο και η σχέση της με τους τηλεθεατές.

Όχι, η Αγγελική Νικολούλη δεν αλλάζει θεματολογία καθώς το εβδομαδιαίο ραντεβού που δίνει τόσα χρόνια με το κοινό της ήταν, είναι και θα είναι πιστό και αδιαπραγμάτευτο.

Φως στο Τούνελ: Το μοτίβο που ακολουθεί η Αγγελική Νικολούλη πρόδωσε την αλήθεια στην υπόθεση της Καρολάιν

To απολαυστικό video

Η παρουσιάστρια σήμερα μάλιστα ανέβασε ένα ξεχωριστό video στο Instagram account της αποκαλύπτοντας και on camera πια την μεταγραφή της, ενώ παράλληλα καλωσόρισε τους υπόλοιπους παρουσιαστές του Mega στο νέο πρόγραμμα του καναλιού. Αναφέρθηκε από τους τους ανθρώπους της ενημέρωσης μέχρι των αθλητικών εκπομπών με τον πιο ευρηματικό και πρωτότυπο τρόπο... Πάντα απολαυστική!


https://www.instagram.com/p/CS6Uy0Gj10L/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το «Φως στο Τούνελ» πάει MEGA

Η ανακοίνωση του Mega ήρθε λίγες μέρες από τη στιγμή που τα spoilers για την μετακόμιση της παρουσιάστριας στο Μεγάλο Κανάλι είχαν αρχίσει να διαρρέουν έντονα. Το δελτίο Τύπου έγραφε:

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Αγγελική Νικολούλη στο δυναμικό του. Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει.
Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μόνο επιτυχίες».

Ακολούθησε πριν από λίγες ημέρες το promo trailer της εκπομπής


https://www.instagram.com/p/CSY7rlpo4EW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η φωτογράφιση για την εκπομπή, με την Αγγελική στα κόκκινα...

Η παρουσιάστρια μετά την ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας της με τον Alpha και την μεταγραφή της στο Mega, όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε μια νέα φωτογράφιση για την υποστήριξη του νέου προγράμματος. Ντυμένη στα κόκκινα παραδόθηκε στα μαγικά χέρια του φωτογράφου Τάσου Βρεττού. Όπως μπορούμε να δούμε στο video που ανέβασε από τα backstage της φωτογράφισης, «ο αέρα του Mega» της πάει πολύ!


https://www.instagram.com/p/CR1vhgzjic_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το Φως στο Τούνελ έρχεται για 27 σεζόν στις οθόνες μας τον Οκτώβριο.. μέσα από τη συχνότητα του Mega, αυτή τη φορά!