Φως στο Τούνελ: Το μοτίβο που ακολουθεί η Αγγελική Νικολούλη πρόδωσε την αλήθεια

Πατούλια Κατερίνα
Φως στο Τούνελ: Το μοτίβο που ακολουθεί η Αγγελική Νικολούλη πρόδωσε την αλήθεια

Αγγελική Νικολούλη: Η συνάντηση με τον συζυγοκτόνο που δεν έγινε και το μοτίβο που πρόδωσε την αλήθεια.

Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει για το Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη και τον τρόπο με τον οποίο η παρουσιάστρια του Alpha προσπάθησε μέσα από την εκπομπή της να βρει τους ληστές που μπήκαν στην κατοικία στα Γλυκά Νερά και δολοφόνησαν την άτυχη Καρολάιν.

Το χρονικό της δολοφονίας:

Ήταν 06:30 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου όταν κλήθηκε η Άμεση Δράση επί της οδού Παναγούλη 10, στα Γλυκά Νερά από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον 33χρονο πιλότο και σύζυγό της Καρολάιν, ο οποίος με σπαστή φωνή ζητούσε βοήθεια.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον 33χρονο δεμένο και φιμωμένο και την 20χρονη σύζυγό του νεκρή στο κρεβάτι της ενώ η 11 μηνών τότε κορούλα του ζευγαριού βρισκόταν δίπλα της και την ακουμπούσε σκουντώντας την στην πλάτη.

Από την νεκροψία-νεκροτομή προέκυψε πως ο θάνατος της 20χρονης κοπέλας ήταν ασφυκτικός, ενώ ο 33χρονος συζυγοκτόνος υποστήριξε πως οι ληστές ήταν τρεις και οι ίδιοι σκότωσαν και τον σκύλο της οικογένειας.

Μόλις χθες, ο πιλότος παραδέχτηκε το έγκλημά του και ομολόγησε πως ήταν εκείνος που έδωσε τέλος στη ζωή της 20χρονης και του σκύλου τους.

«Ήταν νωρίς το βράδυ όταν τσακωθήκαμε. Δεν ήταν η πρώτη φορά που τσακωνόμασταν. Ήθελε να χωρίσουμε. Μου είπε να φύγω από το κρεβάτι. Εγώ της απάντησα και τότε την είδα να πετάει το μωρό στην κούνια του.
Μου είπε ξανά να φύγω και τότε θόλωσα. Άρχισε να φωνάζει και τότε πήρα ένα μαξιλάρι , πήγα από πάνω της και της έκλεισα το στόμα με το μαξιλάρι και τα χέρια μου. Μετά κατάλαβα ότι την είχα σκοτώσει. Δεν το είχα σχεδιάσει», φέρεται να ομολόγησε ο 33χρονος δολοφόνος.

Το έκτακτο Φως στο Τούνελ:

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη έριξε αυλαία την προηγούμενη εβδομάδα με την υπόθεση των υποτιθέμενων ληστών στα Γλυκά Νερά.
Μετά τις εξελίξεις όμως και την ομολογία του 33χρονου, η παρουσιάστρια αποφάσισε να επιστρέψει στις οθόνες μας με μια έκτακτη εκπομπή.
Το «Τούνελ» ανάβει εκτάκτως τα φώτα του την Παρασκευή 18 Ιουνίου, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πάγωσε το αίμα μας: Ομολόγησε ο σύζυγος της Καρολάιν! Θύελλα στο twitter

200510945 163861645641760 1914716512169107963 n

Όλο το παρασκήνιο της πολύκροτης αυτής υπόθεσης και οι συνομιλίες του πιλότου με την Αγγελική Νικολούλη, έρχονται τώρα στο φως, τονίζει το δελτίο της εκπομπής, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για όσα γνώριζε η Νικολούλη και δεν αποκάλυψε.

https://www.instagram.com/p/CBtNta8pXG2

Το Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη:

Το κόλλημα με το Φως στο Τούνελ ξεκίνησε το 2005, όταν η Αγγελική έψαχνε τον δολοφόνο της Κικής Κούσογλου. Οι εκπομπές χτυπούσαν κόκκινο στην τηλεθέαση μέχρι την αποκάλυψη της δολοφονίας από τον μέχρι τότε αγαπημένο της. Η συνέντευξη της Νικολούλη στο αυτοκίνητο με τον δολοφόνο της Κικής έχει μείνει στην τηλεοπτική ιστορία.

Η συνάντηση με τον Μπάμπη που δεν έγινε:

Στη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής της Νικολούλη, η παρουσιάστρια μίλησε για την ακύρωση της συνάντησης που είχε με τον σύζυγο της Καρολάιν, ο οποίος είχε υποστηρίξει πως το μωρό ήταν αδιάθετο και δεν βρέθηκαν ποτέ με την παρουσιάστρια από κοντά.



Τότε, άτομα που παρακολουθούν φανατικά τη Νικολούλη, απόρησαν για τον γλυκό τρόπο με τον οποίο η παρουσιάστρια δικαιολόγησε την απόφαση αυτή του Αναγνωστόπουλου, χωρίς να παρατηρήσουν το μοτίβο που ακολουθεί η παρουσιάστρια.

Κι όμως υπάρχει ένα μοτίβο:

Τις φορές που η Νικολούλη, φαίνεται να μιλάει ήρεμα και να στηρίζει τους ενόχους, είναι οι φορές που η ίδια γνωρίζει την αλήθεια και προσπαθεί να καλύψει τις έρευνες των αρχών, χωρίς να προδώσει την εξέλιξη των ερευνών.


Σίγουρα, το έκτακτο Φως στο Τούνελ, θα πρέπει να απαντήσει και στο τι ίσχυε με το ύποπτο όχημα που παρακολουθούσε η εκπομπή. Πάντως, τις φορές που η Αγγελική αντιμετώπιζε με ηρεμία και χωρίς ένταση τους πιθανούς ενόχους, ήταν οι φορές που το έγκλημά τους επιβεβαιώθηκε.


Θυμήσου τον ήρεμο και φιλικό τρόπο με τον οποίο η Νικολούλη μιλούσε στον Δάνο, τον δολοφόνο της Κικής Κούσογλου:


Το ίδιο συνέβη και με τον δολοφόνο του Δημήτρη Γραικού στη Θεσσαλονίκη, που ο φίλος του τον έθαψε μαζί με το αυτοκίνητό του.


Μένει να δούμε τι θα αποκαλύψει σήμερα το Φως στο Τούνελ. Δες μερικά tweets για το Φως στο Τούνελ και το έγκλημα στα Γλυκά Νερά παρακάτω.