Angelina Jolie: Αξεπέραστο ρεκόρ στο Instagram - 7,7 εκατομμύρια σε τρεις ημέρες!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Angelina Jolie: Αξεπέραστο ρεκόρ στο Instagram - 7,7 εκατομμύρια σε τρεις ημέρες!

H 46χρονη ηθοποιός έσπασε όλα τα ρεκόρ με μόλις... 2 αναρτήσεις! Και μάντεψε ποια εκθρόνισε από την κορυφή... 

Το απόγευμα της Παρασκευής (20/8/21), η Angelina Jolie έγινε μέλος της κοινότητας του Instagram, με τους followers της να ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια σε μόλις τρεις ώρες από τη δημιουργία του.

Αυτό αυτόματα σήμαινε πως έσπασε το ρεκόρ Guinness της Jennifer Aniston η οποία έφτιαξε Instagram account τον Οκτώβριο του 2019 και μέσα σε πέντε ώρες και 16’ συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο followers

Angelina Jolie: Έφτιαξε προφίλ Instagram, έκανε την πρώτη της ανάρτηση και ξεπέρασε την Aniston

Ρεκόρ followers για τη διάσημη ηθοποιό

Μπορεί πριν από δύο χρόνια η Jennifer Aniston να έσπασε το ρεκόρ του Harry και της Meghan Markle όταν έφτιαξαν το Sussex Royal στο Instagram, συγκεντρώνοντας ένα εκατομμύριο followers σε 5 ώρες και 45’, όμως πήρε στη Jolie λιγότερο από τρεις ώρες για να κάνει «κομμάτια» το ρεκόρ της Aniston.


https://www.instagram.com/p/CSzXXUHLzXt

Η 46χρονη ηθοποιός είχε συγκεντρώσει 2,1 εκατομμύρια ακόλουθους μέσα σε περίπου τρεις ώρες, ενώ σήμερα (23/8/21), τρεις ημέρες μετά τη δημιουργία του, έχει ξεπεράσει τα εφτά εκατομμύρια ανθρώπων που την ακολουθούν.

Πώς έφτασε να την ακολουθούν 7 εκατομμύρια άνθρωποι σε τρεις ημέρες;

Η ραγδαία αύξηση των fan της δεν οφειλόταν στο αισθητικά ευχάριστο feed της ή στις εκπληκτικές, προσωπικές της φωτογραφίες, καθώς η ηθοποιός του «Salt» είχε δημοσιεύσει μόνο μία ανάρτηση στη ροή της.

Η ηθοποιός του Hollywood μοιράστηκε μια εικόνα από ένα σπαρακτικό γράμμα που έγραψε μια έφηβη στο Αφγανιστάν, η οποία αντιμετωπίζει τώρα τον φόβο να ζήσει υπό την κυριαρχία των Ταλιμπάν.

Συγκριτικά, η πρώτη φωτογραφία της Jennifer ήταν η ίδια και οι συμπρωταγωνιστές των FRIENDS, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Matthew Perry και Courteney Cox. Δημοσιεύοντας το στιγμιότυπο, είχε γράψει: «Και τώρα είμαστε και “ΦΙΛΟΙ” στο Instagram, γεια Instagram».



Τα σχεδόν 8 εκατομμύρια κόσμου πάντως δεν το λες μικρό νούμερο μέσα σε τρία εικοσιτετράωρα.

Πόσο πιστεύεις ότι μπορεί να έχει φτάσει ο αριθμός μόλις συμπληρωθεί μία εβδομάδα από την ημέρα που έφτιαξε το account της;